2777
2789
عنوان

ایشالله بمیرم

181 بازدید | 15 پست

خواهش میکنم شما بگید چیکار کنم دیگه بریدم به قران امسال کنکور دادم دو سال روزی ۱۵ ساعت درس خوندم خیلییییی تلاش کردم تو این دو سال هر بلایی بگین سرم اومده اعم از جسمانی ، روانی ، عاطفی ...... کنکورمو خوب ندادم خودم به اندازه ی کافی حالم داغونه نمیتونم گریه کنم وقتی گریه میکنم سرم و چشمم جوری درد میکنه که نفسم بند میاد یه خواهر کوچیکتر از خودم دارم ۱۳،۱۴ سالشه زورم بهش نمیرسه همیشه کتکم میزنه واقعا زورم نمیرسه بهش مثل بچه ها گازم میگیره دندوناشو وسط گوشتم حس میکنم جوری از دستم گاز گرفت که بی حس شده بود نمیتونستم تکونش بدم دلم پر شد گریه کردم گفتم من خودم غم و غصم کمه اینم اینجوری میکنه جالبه تقصیر کار من شدم مامانم هیچی نمیگه بهش لال میشه اصلا نمیگه چرا اینجوری میکنه هر وقتم من میرم بزنمش جلومو میگیره نمیزاره گفتم من خودم غمم کمه مامانم میگه به جهنم که بد دادی انگار من کردم من نزاشتم بنویسی اصلا درکم نمیکنه بابام از اونم بدتر 

دور از جون خودت خداکنه خودم بمیرم خسته شدم

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

میگم دو سال زحمتم به باد رفته اصلا دلداریم نمیده میگه به جهنم سال بعد بخون نمیدونم چیکار کنم خودم وقتی یادم میارم چه سختیایی رو گذروندم دلم به حال خودم میسوزه دلم میخواد خودمو بغل کنم بگم میگذره ولی نمیگذره بخدا منم دخترم احساسات دارم دلم میخواد با یکی که درکم میکنه درد و دل کنم بغلش کنم همه فک میکنن روحیم خیلی محکم و قویه در حالیکه اینجوری وانمود میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نمیگم درس بد نخون ولی مثلا نگران کنکور بدی که چی مدرک ارشد از دانشگاه سراسری گذاشتم لب کمد داره باد کولر میخوره چقدر استرس امتحان و کنکور داشتیم بسه آخرش چی شد . مسخره ترین دوران بود

سلام نمیگم درس بد نخون ولی مثلا نگران کنکور بدی که چی مدرک ارشد از دانشگاه سراسری گذاشتم لب کمد داره ...

روزی ۱۶ ساعت جون کندم برای کنکور از هر تفریح و .... زدم نه من خیلی ها امثال من که هنوز شاغل نشدیم

منم زمان کنکور فکر میکردم همه ی دنیا توی کنکور خلاصه شده شب و روز استرس داشتم بابتش، اما حالا که یه چندسالی گذشته به این نتیجه رسیدم هیچی تو این دنیا ارزش نداره ادن جوونیشو حروم کنه ، دنیا دو روزه ، نمیگم کنکور ابدا مهم نیست چرا هست به هرحال ایندت مشخص میشه ولی فکر نکن اگه رشته ی دلخواهت نیاوردی دیگه دنیا تمومه ، برو سراغ یه زشته ی دیگه عوضش با آرامش وخوشی زندگی کن بخدا چندسال دیگه به این حرفای خودت میخندی،  الان کلی دانشجوی پزشکی داریم که دارن خودکشی میکنن، همین دانشگاه شریف یه سالنی داره که به سالن خودکشی معروف شده ، این همه خودتو بکشی واسه چی ؟ ببین خیلیا به جاهای بالا رسیدن ولی بازم کم آوردن،  خوشی و ارامشتو را با این فکرای الکی خراب نکن. شد شد نشد فدای سرت سرنوشتت یه جای دیگست ، برو سراغ یه چیز دیگه یه چی دیگرو امتحان کن ، مگه ما چندمین باره زندگی می‌کنیم که فرصت اشتباه کردن نداشته باشیم ! 

روزی ۱۶ ساعت جون کندم برای کنکور از هر تفریح و .... زدم نه من خیلی ها امثال من که هنوز شاغل نشدیم

الانم سرطان گرفتم 🤣🙂 دنیا ارزش ناراحتی و نگرانی نداره کاش از لحظاتمون بیشتر استفاده کنیم کاش والدین کم درس و کنکور به بچه ها تحمیل کنن

سلام نمیگم درس بد نخون ولی مثلا نگران کنکور بدی که چی مدرک ارشد از دانشگاه سراسری گذاشتم لب کمد داره ...

از بچگی با سختی بزرگ شدم قناعت کردم خیلی چیزا که دلم میخواستو نخریدم حتی کلاس کنکور نرفتم که مبادا حق خواهرمو خورده باشم خیلی هوش خوبی داشتم از کلاس اول با هدف وارد مدرسه شدم با معدل ۲۰ هر سال قبول شدم واسم خیلی مهمه مزد زحمتامو بگیرم

از بچگی با سختی بزرگ شدم قناعت کردم خیلی چیزا که دلم میخواستو نخریدم حتی کلاس کنکور نرفتم که مبادا ح ...

عزیزم دقیقا منم مثل خودت بودم و چون حس کردم شرایط من داشتی تجربم رو گفتم ایشاالله به هر چی میخوای برسی

هنوز که جوابا نیومده شاید رتبه ات خوب شد درمورد خواهرتم ولش کن بزار همین جوری پشتشو بگیرن آخر میشه ب ...

مامانم میگه دختر گنده شدی همسنای تو شوهر میکنن تو ادا در میاری جای اینکه دلداریم بده میگه اونجوری بود تا الان کسایی که پشت کنکور موندن باید خانوادشونو میکشتن 

مامانم میگه دختر گنده شدی همسنای تو شوهر میکنن تو ادا در میاری جای اینکه دلداریم بده میگه اونجوری بو ...

خیلیا مثل تو هستن من خودم تا پارسال پشت کنکور بودم باور کن یه اتاق نداشتم ۲۴ ساعته از لج من خونه مهمونی بود دیگه طعنه و مسخره کردن هاشون بماند ولی گذشت تو هم صبر داشته باش قبول بشی راحت میشی 

انحراف ستون فقرات دارم کمرم و پاهام خیلیییی درد میکنه چشمام درد میکنه دماغم الرژی دائمی داره دستام از اعصاب درد میکنه قلبم درد میکنه تا حالا ۲ دقیقه تو چشمای بابام نگاه نکردم اصلا رابطه ی خوبی نداریم تا حالا تو چشم هیچ پسری نگاه نکردم همیشه با منطق فکر کردم درباره ی همه چی اصلا بچگی نکردم همیشه بیشتر از سنم میدونستمو درک کردم انگار همه ی اینا واسم عقده شده 

به این میسوزم یه ذره بچه منو زیر مشت و لگدش میگیره هیچکاری نمیتونم بکنم من بدبخت جونم واسش در میره حاضرم خودم تیکه تیکه شم ولی اون از دماغش خون نیاد ولی هیشکی هیچی بهش نمیگه