2777
2789
عنوان

پدرشوهرم به شوهرم تو اينستا پست ميفرسته

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 34 پست
یااااا علی

البته من   تجربه مشابه دارم   با  وجودر ۳بچه ی بزرگ

مادرشوهرم      دخترهای کم  سن رو   به شوهرم پیشنهاد میده😑   کرک و پراتون بریزه

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐مادر شوهرت زندس؟اگر زندس شوهرت مشکلی با این موضوع چشای هیز باباش ن ...

اره زندس مادر شوهرم اصلا براش مهم نيس برا شوهرمم مهم نيس البته اينم بگم پدرشوهرم خيلي زن ذليله مادرشوهرم همچيشو از چنگش دراورده و به نام حودش كرده ديگ با بقيه چيزاش كاري نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیچن رابطه پدر پسری واقعا خطرناکه شوهر من ی تتو ریز زده بود پدرشوهرم قهر کرد باش😐

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اره زندس مادر شوهرم اصلا براش مهم نيس برا شوهرمم مهم نيس البته اينم بگم پدرشوهرم خيلي زن ذليله مادرش ...

خیلی خونواده ی سطح پایینی به نظر میان

یکم رو انتخابت بیشتر فکر کن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

واااییی این دیگه چه مدلشه منم بودم دعوا راه مینداختم خیلی حساسم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤