2777
2789

یکی از خانواده پیامک داده خون خودمو بچمو می‌ریزه 

کسی می‌دونه چطور میتونم پیگیری کنم ؟

لعنت به ارث و میراث لعنت به مرگ که پدرمو ازم گرفت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا خدا به خاطر مال دنیا اون مال به پدرتون وفا نکرد به شما هم نمیکنه بهش پیام بده بگو این پیامو به کلانتری بردی نشون دادی ثبت شده پرونده تشکیل دادن هر اتفاقی برای منو فرزندم بیفته چه تو مقصر باشی یانه پات گیره پس یهتره به جای تهدید بیشتر حواست باشه اتفاقی برامون 

نیفته

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
زنگ بزن صد و ده بگو اسمس تهدید امیز گرفتمبیا بگو چیشد بعدش

زنگ زدم ۱۱۰ گفت برو کلانتری از اونجا بهش زنگ زدن این نادون هم بعد تماس اونا شروع کرد پیام های بدتری فرستادن همونجا پیام ها را نشون دادم صورت جلسه کرد تو صورت جلسه هم نوشت که با وجود تماس کلانتری همچنان به تهدیدش ادامه داده گفت شنبه برو شکایت کن

زنگ زدم ۱۱۰ گفت برو کلانتری از اونجا بهش زنگ زدن این نادون هم بعد تماس اونا شروع کرد پیام های بدتری ...

عجب ادمیه ... درو قفل کن راحت بگیر بخواب

باز خبری شد بگو

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)