2777
2789

هر روز و هر روز حرفای ارزون و تکراری که تو اینستا تکرار میشن و هیچ خاصیتی ندارن قبلنا ملت مستند میدیدن کارهای علمی میکردن الان دغدغه شده ابرو مژه که تازه بعدشم خوشگل نمیشن ملت صرفا از زشتی به زشت دیگر تبدیل میشن 

وای دقیقا 😑

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

عجب

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی چن سالته ؟توام از مهمونی های مسخره فراری هستی ؟

۲۰ سالمه از زندگی و روتین ها و مهمونی ها خسته شدم دلم یه زندگی دیگه میخواد همچی دلمو زده حتی کار های زیبایی برام انحام وظیفه شده

الگوریتم اینستاگرام این شکلی هست که شما هرچی بیشتر از یه موضوع ببینی همونو بیشتر بهت نشون می‌ده. بهتره شما چیزایی که می‌بینی رو تغییر بدی

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
چرا اینطوری میگید من مژہ میزارم کوتاہ اصلا ھم زشت نمیشم خیلی ام قشنگتر میشم

عجب 

والا منم دوس دارم انجام بدم ولی هر کی مژه کاشته چه تو اینستا

چه تو بیرون 

مژه هاشون مثل پر طاووسن خیلی مصنوعی ان

اکسپلور و باز میکنی یا سیدعلی و لادنیا روتین پوستی و از این قبیل چرت و پرت هایا هم غذاس/:"

اره همه جا ضدافتاب بزنید میگن اخرشم میبینیم بازم پیر شدیم تو ۴۰ سالگی میبینیم این همه خرج کردیم صرفا چون کارخانه دار ها به بلاگرا پول میدادن که به مردم القا کنن ضدافتاب بزنی پیر نمیشی

عجب والا منم دوس دارم انجام بدم ولی هر کی مژه کاشته چه تو اینستاچه تو بیرون مژه هاشون مثل پر طاووسن ...

انتخابشون اشتباھہ وقتی خیلی پر و بلند بزاری خب معلومہ زشت میشہ آدم 

اصلا شما تو ھر کاری زیادہ روی کنی بد میشی 

عضویت قدیم 95🤷‍♀️
۲۰ سالمه از زندگی و روتین ها و مهمونی ها خسته شدم دلم یه زندگی دیگه میخواد همچی دلمو زده حتی کار های ...

برای خودت زندگی کن هیچکاریو برای بقیه نکن فقط اینو بگم جای خواهر بزرگت ،بری بیرون میگن وله بمونی خونه میگن افسردس لاغر شی میگن چاق شو ،تپل شی میگن لاغر شو