2777
2789
عنوان

چیکارکنم با این همه نفرت

63 بازدید | 5 پست

از یکی بشدتتت متنفرم اصلا از همون اول دوسش نداشتم چیکار کنم این حس از بین بره خسته شدم خودم دارم اذیت میشم به اون هیچی نمیشه

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

تا نتونی اول خودت رو ببخشی بعد دیگران رو، به آرامش نمی‌رسی. و اینکه هر تنفری یه ریشه‌ای توی وجود خودت داره بگرد اونو پیدا کن

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا نتونی اول خودت رو ببخشی بعد دیگران رو، به آرامش نمی‌رسی. و اینکه هر تنفری یه ریشه‌ای توی وجود خود ...

من زندگی سختی داشتم خیلی کمبود دارم چه مالی چه چیزایی دیگه خیلی خار شدم همش احساس خاری دارم انگار پوچم اون شخص زندگیش گل و بلبل نیست ولی چنان با اعتماد بنفس و پرویانه رفتار می‌کنه که واقعا میخام بگیرم خفش کنم . احساس میکنم خیلی راحته احساس میکنم زندگی فوق العاده ای داره مثلاً وقتی میبینم طلا خریده با اون بمن پوز میده اعصابم بهم میریزه دوست دارم هیچی نداشته باشه از یطرفم اون آدم بشدت حسود و دل سنگیه

چطوری میتونم خودمو ببخشم؟

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

من زندگی سختی داشتم خیلی کمبود دارم چه مالی چه چیزایی دیگه خیلی خار شدم همش احساس خاری دارم انگار پو ...

زندگی تو، زندگی تو هست زندگی دیگرلن، واسه دیگران. نه خوشبختی دیگران تاثیری توی خوشبختی شما داره نه بدبختیشون نا حتی این که سنگدل هستن و با این حال زندگی خوبی دارن باعث می‌شه چیزی تو زندگی شما تغییر کنه. دلیل نفرت شما زندگی و طلای اون آدم نیست، دلیل نف ت شما نفرت از خودتونه شما از اون آدم بدتون میاد چون داره اعتماد به نفس نداشته‌ی شما رو زندگی می‌کنه. چون مثل آینه داره ضعف تو رو نشونت میده نفرت داری. برای همینه که باید خودت رو ببخشی نه اون رو‌. وقتی خودت رو ببخشی اونم برات اهمیتی نداره. 

زندگی سختی داشتی عزت نفس نداشتی دلیلش پول نبوده. خودتم اینو می‌دونی. لذت بردن، عزت‌‌نفس داشتن، احساس ارزشمندی یه چیز درونیه که وابسته به هیچ‌کس و هیچ‌چیز نیست. یه احساس درونیه حتی به این ربطی نداره که چه کارایی تو زندگیت کردی. اصل تو ارزشمنده فقط تو یادت رفته داری می‌گردی ثابتش کنی ولی نمی‌دونی اصلا نیاز به ثابت کردن نداره بدیهیه فقط باید بپذیریش و قبولش کنی. دست از سر اون آدم بردار مشکل تو اون نیست اون فقط ضعف‌هات رو بهت نشون می‌ده ضعف‌هایی که میخوای انکارشون کنی. پس بچسب به درست کردن خودت و ضعف‌هات

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
زندگی تو، زندگی تو هست زندگی دیگرلن، واسه دیگران. نه خوشبختی دیگران تاثیری توی خوشبختی شما داره نه ب ...

چطوری عزیزم🥹