2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم عزیزم اگر سوالی داری بپرس مادرم مهارت داره خودمم بلدم

من مبتدیم متاسفانه دارم گند میزنم به فرشم . نمیدونم چقدر باید شانه بزنم که بافتم وضوح داشته باشه وتمام پشهام خارج نشن.

من مبتدیم متاسفانه دارم گند میزنم به فرشم . نمیدونم چقدر باید شانه بزنم که بافتم وضوح داشته باشه وتم ...

چه نوع فرشی میبافین؟

تابلو فرش که با ابریشمه یا اونایی که زیر پا میندازن؟

جنس الیافی که استفاده می‌کنید چیه خیلی نازکه؟

جانم عزیزم اگر سوالی داری بپرس مادرم مهارت داره خودمم بلدم

دور بریام کسی قالیبافی بلد نیست من خودم دوست داشتم یاد بگیرم ولی فرشم داره تو خالی میشه. سرچ هم کردم چیزی پیدا نکردم در این مورد

دور بریام کسی قالیبافی بلد نیست من خودم دوست داشتم یاد بگیرم ولی فرشم داره تو خالی میشه. سرچ هم کردم ...

ایراد نداره باید از یه جایی شروع کرد

اگر بتونی عکس از الیاف و اون مقداری که بافتی بذاری بهتر میتونم راهنماییت کنم

فرش بیجار دومتریه . مرینوسه

ببین نباید خیلی زیاد شانه بکشی وگرنه خود الیاف اصلی هم بیرون میاد 

در همون حدی که مرتب بشه یا اگه الیافت ابریشم نیست و کلک داره همین که اونا رو بگیری کافیه

اگر زیاد بکشی هر چیزی بافتی از جا بیرون میاد مثل حفره میشه  

ایراد نداره باید از یه جایی شروع کرداگر بتونی عکس از الیاف و اون مقداری که بافتی بذاری بهتر میتونم ر ...

گوشیم متاسفانه خیلی کیفیتش پایینه دوربینش. اگه بتونید فقط مورد اصول شانه کردن با اره راهنماییم کلامی هم کنید ممنون میشم. 

گوشیم متاسفانه خیلی کیفیتش پایینه دوربینش. اگه بتونید فقط مورد اصول شانه کردن با اره راهنماییم کلامی ...

نگاه کردم توی گوگل

ما این مدل نمیبافیم الیافی که استفاده میکنین توی هر رج قیچی میزنین یا دست آخر کل قالی رو با ماشین یه دست میکنید؟ 

ببین نباید خیلی زیاد شانه بکشی وگرنه خود الیاف اصلی هم بیرون میاد در همون حدی که مرتب بشه یا اگه الی ...

خوب کمم که شانه میزنم دون دون میشه و نقوش واضح نیستن. با چه زاویه ای شانه میزنن مادرتون .