2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استی لادرفنتیدیورشارلوتمکمیبلینلورال فور اور ۵۲

عزیزم من یه مشکل دیگه‌ای هم که دارم اینه که یه کرم پودر و مثلاً دوبار پشت سر هم بزنم صورتم پوسته میده واسه همین معمولاً بدون آرایشم فقط ضد آفتاب می‌زنم اونم که یه مدتی حس می‌کنم ضد آفتاب رو صورتم لک می‌ندازه برای همین دیگه الان مجبورم یه کرم پودر بگیرم

عزیزم من یه مشکل دیگه‌ای هم که دارم اینه که یه کرم پودر و مثلاً دوبار پشت سر هم بزنم صورتم پوسته مید ...

ضد افتاب چه برندی استفاده کردید؟ 

پوستتون رو هفته یکبار لایه برداری کنید که ارایش خوب بمونه رو صورت و حتما اول ابرسان بزنید و روش پرایمر بزنید بعدش کرم پودر رو با براش بزنید رو صورت و روش اسپری فیکس بزنید و بعد بیوتی بلندر رو نم دار کنید و بصورت ضربه ای بزنید و اگه پوستتون چرب میشه پودر فیکس بزنید 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

پوستم خیلی نازکه نمیتونم لایه برداری کنم

عزیزم روتین داری؟ پوستت خشکه؟ مشکل پوستی خاصی نداری؟

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑