2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بیایید

50 بازدید | 6 پست

همه دوستام رفتن مشهد با کاروان 

برای اولین بار بعد ۱۳ سال جور شده ک باهم برن

همشونم ازدواج کردن

فقط شوهر من اجازه نداد برم 

دلم مشهد میخاست 

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       

امروز حرکت کردن

الان توی راه هستن خوش ب حالشون 

چجوری اونا رگ خواب شوهرشون بلدن من هر ترفندی زدم حتی خواهرمم خاستم ببرم نزاشت

کلا خیلی سحت گیره هیچ جا نمیزاره بزم همش تو خونم 

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت بهترین کار و کرده

مگه ما زنا لدم نیسیم گاهی از زندگی فاصله بگیریم خودش ک میره سفر خوبه؟

بعدشم هرکس همراه داشت مامان خاله یا خواهر 

مگه ما زنا لدم نیسیم گاهی از زندگی فاصله بگیریم خودش ک میره سفر خوبه؟بعدشم هرکس همراه داشت مامان خال ...

اصلا اونا هم کار خوبی نکردن اصلا حرفم همراه نیست بخث ام لوکیشن چرا حالا مشهد برید کیش قشم تو مشهد مگه چی هست ؟ 

اصلا اونا هم کار خوبی نکردن اصلا حرفم همراه نیست بخث ام لوکیشن چرا حالا مشهد برید کیش قشم تو مشهد مگ ...

امام رضا هست 

کاروان زیارتی 

چون سفر زیارتی میشد همسرامون راضی میشدن فقط همسر من هست ک تا لحظه مرگ نمیزاره تنها جایی برم 

امام رضا هست کاروان زیارتی چون سفر زیارتی میشد همسرامون راضی میشدن فقط همسر من هست ک تا لحظه مرگ نمی ...

از اینجا هم به رضا سلام بدی میرسه به خدا قسم شوهرت و تنها بزاری بری مشهد اون زیارت قبول نیس همون پول هزینه مشهد و بده اینجا به یه نفر که لازم داره از صدتا مشهد رفتن ثوابش بیشتره