2777
2789
عنوان

وقتی نمیتونی هیچی رو به هیچکس بگی

42 بازدید | 1 پست

از خانواده همسرم خیلی نارحتم خیلی زیاددد

مخصوصا مادر ش باهام مثل غریبه ها رفتار میکنن ،منکه میرم پیششون جوشون سنگین میشه و اصلا نمیشه ی دقیقه تحمل کرد اون جو رو فقط بخاطر بچم میرم پیششون وگرنه صدساله نمی‌رفتم 

چند شب پیش برای شوهرم درد دل کردم گفتم چرا اینجوری باهام رفتار میکنن گفت جدی نگیر کار نداشته باش بهشون برات مهم نباشه

ولی نمیتونم مهم نباشه برام

نمیتونم باز برم بهش بگم اعصابش بهم می‌ریزه

به خانوادمم نمیتونم بگم چیزی ناراحت میشن و کلا زیاد اهل این نیستم برم به این اون بگم اومدم اینجا بگم شاید یکم سبک شم 

دعا کنید پولدار بشیم از این شهر بریم

خیلی متاسفم که این حس‌ها رو داری و تو این وضعیت سخت قرار گرفتی. می‌دونم که این شرایط می‌تونه خیلی ناراحت‌کننده باشه. چند تا پیشنهاد دارم که شاید بهت کمک کنه:

1. **آرامش خودت رو حفظ کن**: سعی کن در مواجهه با این وضعیت آرامش خودت رو حفظ کنی. نفس عمیق بکش و به خودت زمان بده تا آروم بشی.

2. **تمرکز بر بچه‌ات**: وقتی پیش خانواده همسرت میری، سعی کن تمرکزت رو روی بچه‌ات بذاری. این می‌تونه بهت کمک کنه که جو سنگین رو کمتر حس کنی.

3. **حرف زدن با همسرت**: اگه حس می‌کنی که نمی‌تونی با همسرت در مورد این موضوع صحبت کنی، شاید بتونی بهش بگی که نیاز داری که بیشتر حمایتت کنه. این می‌تونه بهت کمک کنه که حس بهتری داشته باشی.

4. **فعالیت‌های مورد علاقه**: سعی کن زمانی رو برای خودت اختصاص بدی و کارهایی که دوست داری رو انجام بدی. این می‌تونه بهت کمک کنه که حس بهتری داشته باشی.

5. **حمایت از خودت**: اگه حس می‌کنی که نیاز به حمایت بیشتری داری، با دوستان نزدیک یا مشاور صحبت کن. اون‌ها می‌تونن بهت کمک کنن تا حس‌هات رو بهتر مدیریت کنی.

6. **یادآوری دلایل رابطه**: به خودت یادآوری کن که چرا با همسرت هستی و چه چیزهایی تو رابطه‌تون براتون ارزشمنده. این می‌تونه بهت کمک کنه که دیدگاه مثبت‌تری داشته باشی.

امیدوارم این نصیحت‌ها بهت کمک کنه