2777
2789
عنوان

چرا هرچی سواستفاده گره دوست منه

87 بازدید | 6 پست

هروقت کافه جایی میریم همیشه من حساب میکنم هیچ وقت دنگشونم نمیدن ولی خدا نکنه یه بار اونا حساب کنم اینقدر به روت میارن که بهشون پس بدی 

بعد من یه بار اومدم مث خودشون رفتار کنم بهشون برخورد 🥲 انگار کار بدی کردم نباید میگفتم خب منم با بدبختی پول درمیارم بهونه شونم اینکه وای کارت باهام نیست 

تو بده من حساب میکنم باهات 

یا موقع حساب کردن یه طوری خودشون سرگرم میکنن یا میکشن کنار که مجبور میشی تو حساب کنی 

خیلی بدم میاد از این رفتار حالا من اصلا خودم اینطوری نیستم بدم میاد دین کسی گردنم باشه 

مثل خواهر مفت خور من همیشه میگه کارتمو نیاوردم 

خداروشکر همچین دوستایی ندارم 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدا میبینی انها باپس اندازشون کلی چیز موردعلاقشون رامیخورن به تو هم میگن اسکوله پول ماراحساب میکنه تو هم پولت را میریزی تو شکمشون 

موقع حساب بگو من موجودیم کافی نیست 

یا قبل بیرون رفتن بهشون بگو اینا زرنگن مگه بده مفتی برن بیرون 

چقدر هر بار حساب میکنی خودت حساب کن ؟

بعدا میبینی انها باپس اندازشون کلی چیز موردعلاقشون رامیخورن به تو هم میگن اسکوله پول ماراحساب میکنه ...

بدبختی بخدا من روم نمیشه والا ولی اونا حتی پول مترو هزار تومن شده باهام حساب میکنن اگه هم بخوام قطع ارتباط کنم خیلی تنها میشم 

بدبختی بخدا من روم نمیشه والا ولی اونا حتی پول مترو هزار تومن شده باهام حساب میکنن اگه هم بخوام قطع ...

بنظرم دوستات درست حسابی نیستن و دارن ازت سواری میکشن 

الان به قول خودت حساب نکنی دیگه باهات نمیان الان ناراحت نشی پس دلیل دوستیتون چیه ؟شماداری باج میدی دیگه قوی تر باش 

بنظرم دوستات درست حسابی نیستن و دارن ازت سواری میکشن الان به قول خودت حساب نکنی دیگه باهات نمیان الا ...

آره والا حس میکنم باج میدم چون یه بار به روشون آوردم بهشون برخورد کلی