2777
2789
عنوان

دخترای خیلی خوشگل جز مامانشون هیچ دوستی ندارن😊

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 42 پست
نه عزیزم🤍خب خوبه خودتم قبول داریمنم‌همین طور بهترین دوستم دختر خالمه و جز اون‌نمیتونم‌ب کسی اعتماد ...

آدما ی جایی ناامیدت میکنن... این حرفتو خیلی قبول دارم... برا همین معتقدم باید بدونی با کی تا چ حد صمیمی شی

ن اتفاقا عزیزم دفاع نمیکنم از همون دوستام،  گفتم ک ارتباطمو باهاشون از ی حدی فراتر نمیبرم چون میدونم هرکس چجور آدمی هست... فقط ی دوست صمیمی دارم..🥲🥲

حتی بارها من ب دوست صمیمیم هشدار دادم ک فلانی دو روعه..

میدونی من کلا سبک سنگینی میکنم ببینم طرف آدمِ زندگی من هست یا ن... مثلا ی دوست دارم بامعرفت ولی دوس داره حرف حرف خودش باشه برا همین در حدی باهاش برخورد داشتم ک خیلی صمیمی نشیم و کارمون ب بحث کردن نکشه...

ولی متاسفانه خیلیا ب خاطر همون ی ویژگی خوب طرف دیگ کلی باهاش رفت و آمد دارن و صمیمی میشن تهش ضربه میبینن.. 

من از بین اون همه دوست ک سبک سنگینی کردم فقط یکیشون رفیقِ زندگی من شد چون بالاترین شباهت رو ب شخصیت من داره.... بقیه معمولی و اجازه ندادم آسیبی بزنن..

با فامیل هم معمولی ام...برعکس خواهرم ایقد با بعضیا تو فامیل صمیمی شده ک بارها دلخوری پیش اومده بینشون، منم گفتم تقصیر خودته ک ایقد باهاشون پیش میری چون انتظار پیدا کردن از خواهرم🤷🏻‍♀️

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
آدما ی جایی ناامیدت میکنن... این حرفتو خیلی قبول دارم... برا همین معتقدم باید بدونی با کی تا چ حد صم ...

دقیقا منم مثل خودتم

و من بشدت درون گرام

این ک میگم فقط ی دوست دارم ب این معنی نیست ک فقط یه دوست صمیمی دارم🥲یعنی من فقط همین یه نفر و دارم با هیچ کس دیگه ای ارتباطی ندارم...

و وقتی از همون یه نفر ضربه بخودی خیلی درد داره....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک قبلیت قفل نکن

بزار حرف بزنیم

دستکاری روانی کاریه که مادر من همیشه با من میکنه تا حالا اسمشو نمیدونستم

کاش هرگز مادر نمیشد بی لیاقت

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
تاپیک قبلیت قفل نکنبزار حرف بزنیمدستکاری روانی کاریه که مادر من همیشه با من میکنه تا حالا اسمشو نمید ...

شما تنها نیستی عزیزم

نوشتم ردفلگ هارو که بدونید کاملا و آگاه باشید که هر حرفی با چه منظور و هدفی گفته میشه

شما تنها نیستی عزیزمنوشتم ردفلگ هارو که بدونید کاملا و آگاه باشید که هر حرفی با چه منظور و هدفی گفته ...

مادر من یه مادر سمیه

نمیدونم چکارش کنم؟ همیشه جنگ و جدل داریم یه حرف میزنه یا به کاری میکنه بعد طبق عکس العمل من شروع میکنه جنگ درست کردن و قربانی کردن من

من یه قربانیم که از دست مادرم نجات پیدا نمیکنم

اسی راست میگه تا حدی یه همکلاسی داشتم زشت نبود اما خوشگل هم نبود خواهرش خوش قیافه بود به خواهرشم حسادت میکرد بدشو میگف تازه بد مادرشم میکف یبار تو جمع بهم گف کاش میکردی ک از من بهتری کلا آدم حسودی بود اما خب هنوزم ک هنوزه خواهرش مهربونی می‌کنه اما اون محلش نمیده و گاهی رفتار خیلی افتضاحی داره باهاش و دائما پشت سر هر کی ک میتونه ببینه حرف میزنه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
مادر من یه مادر سمیهنمیدونم چکارش کنم؟ همیشه جنگ و جدل داریم یه حرف میزنه یا به کاری میکنه بعد طبق ع ...

تنها کمکی که میتونم بگم اینه اینده نگری کنی و به حرفاش واکنشی نشون ندی

چون شما الان آگاهی که فلان حرف برای برانگیخته کردن تو و واکنش نشون دادنته

که حالا در ادامش بحث بزرگ تر میشه و اسیب بیش تری میبینی...

سخته ولی سکوت در شرایط شما فکر میکنم انتخاب بهتریه

مادری که بچه ۷ سالش رو گاز بگیره تو کمد حبس کنه یا تو توالت حبس کنه با قاشق داغ بیوفته دنبالش که داغ ...

عزیز دلم درک میکنم

من به شخصه کاملا مخالف بت سازی از والدینم

و میدونم که شرایط همه یکسان نیست😢👌

اسی راست میگه تا حدی یه همکلاسی داشتم زشت نبود اما خوشگل هم نبود خواهرش خوش قیافه بود به خواهرشم حسا ...

خب بیا اینم نمونش

نمیدونم چرا یه سری انقدر مقاومت میکنن در برابر فهمیدن این موضوع

کامنتای صفحه اول و بخونی متوجه میشی

سکوت....درد من بزرگتر ازین حرفاست حرفام داره سینه ام رو پاره میکنه...بی پناه ترینم....یه پدر بی مسئو ...

چند سالته عزیزم

ایشالا مستقل میشی به ارامش میرسی

فکر کنم کلا مادرتم یه مشکلی داره مث افسردگی و خشم و... ک فقط سر تو تلافی میکنه اما خب یسریاش رو نمیگم منم تجربه کردم اما همشو ن اما خب خیلی خونواده ها کلا لایق نیستن بچه داشته باشن اما چیکار میشه کرد جز تحمل 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
۲۳ دعا کن امسال قبول بشم پزشکی یه شهر دیگه خودمو نجات بدمبعد باید تراپی بشم چون کودکی و نوجوانیم مثل ...

انشالله عزیزم

انقدر خوشبخت بشی ک تموم این روزا برات جبران بشه🤍

دقیقا منم مثل خودتمو من بشدت درون گراماین ک میگم فقط ی دوست دارم ب این معنی نیست ک فقط یه دوست صمیمی ...

حس نمیکنی تنها بودنت ب خاطر درونگرا بودنته؟؟خب ادمی ک خیلی درونگرا باشه

آدمهای کمتری اطرافشن و این خیلی عادیه ادم از دوستش ضربه بخوره

من دوست های خیلی خیلی زیبایی دارم (در حد اینکه یکیشون داخل اینستاگرام مدله) 

ولی ب این معنا نبوده نن یا اطرافیانمون بخوایم بهش حسادت کنیم و ب نظرم با احترام زیاد ربطی نداره

چون برای شما این جور بوده

انشالله عزیزمانقدر خوشبخت بشی ک تموم این روزا برات جبران بشه🤍

اوههههه خوشبختی اونقدر دوره که نمیتونم تصورش کنم....

مرسی بابت دعای قشنگت کاش همینطوری بشه