2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کاشت چجوریه؟ عکس از ابروی کاشت شده میشه بفرستین لطفا

برو تو پیج دکترا ببین 

یه مرکز هست تو تهران فکر کنم اسمش گلچهره س 

زن شاهرخ استخری اونجا کاشت کرده بود ..یکی از دوستای خواهرمم رفته بود میگن خیلی خوب شده

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

میکرو بعد از یه مدت بد میشه ، درثانی ابروهات رو اگر رنگ کنی رنگ نمیگیره و خب دو رنگ میشه . هرچیز جدی ...

عزیزم من نمیدونم میکرو رو چجوری انجام میدن ولی خیلی خوشم میاد از فرمش چرا بد میشه؟ میشه راهنماییم کنی خیلی ممنون میشم

عزیزم من نمیدونم میکرو رو چجوری انجام میدن ولی خیلی خوشم میاد از فرمش چرا بد میشه؟ میشه راهنماییم کن ...

ببین من اونی که ابروهام رو برمیداره ، کلا کارش ابروعه . بیست ساله ابرو برمیداره کامل برام توضیح داد گفت اون فرمی که برات درست میکنن نمیمونه . گفت خیلی ارایشگاه ها و اونایی که انجام میدن تبلیغ میکنن ولی واقعا ابرو رو بهم میریزه . ابروهات رو چه تو برداشتن چه تو رنگ کردن و غیره خیلی مراقب باش و هرکاری رو باهاشون نکن ، ابروهات رو برای سنین خیلی بالاتری هم نیاز داری عزیزم .