2777
2789

هلدینگ اکبری کلاتم افتاد نری برداری ها 

هر کسی اون هلدینگ و پیش پزشکاش رفته ناقص برگشته

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

هلدینگ اکبری کلاتم افتاد نری برداری ها هر کسی اون هلدینگ و پیش پزشکاش رفته ناقص برگشته

پشششمام. چیکارکنم پس ، میخواستم لیفت ابرو انجام بدم ، کدوم دکتر برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشششمام. چیکارکنم پس ، میخواستم لیفت ابرو انجام بدم ، کدوم دکتر برم

شاهین شمس کاراش خوبه 

هلدینگ اکبری یکی از شیاد ترینان هم گرون هستن هم کارشون بده 

تو اینستا فقط نمونه کار خوب میزارن که از هر صد تا عملشون یکیش خوب در میاد همونو میزارن  حضوری بری متوجه میشی مراجع هاشونم بعد عمل اصلا گردن نمیگیرن پذیرش نمیکنن 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

شاهین شمس کاراش خوبه هلدینگ اکبری یکی از شیاد ترینان هم گرون هستن هم کارشون بده تو اینستا فقط نمونه ...

شهین شمس که توی همین نی نی سایت خیلی میگفتن ، نرو افتضاحه ، خواننده م هست ک 

شهین شمس که توی همین نی نی سایت خیلی میگفتن ، نرو افتضاحه ، خواننده م هست ک

همسایه قبلیم پیشش عمل کرده بود راضی بود سایتو خبر ندارم 

دختر خالم دماغشو تو هلدینگ اکبری داغون کردن رفت ترمیم کنه یه جای دیگه بروز قبول کردنش

ببین من نمیگم هلدینگ اکبری خوبه. ولی مطمینم شاهین شمس یه خرابکاره به تمام معناس. حداقل من تو مدتی که تحقیق کردم یکی از بدترینا بوده. اینایی هم که میگن برید پیش شمس اکثرا بازاریاباش هستن چون خیلی خیلی فعالن. هرجا میری برو ولی پیش شمس نرو. شمس دندون پزشک و جراح فک هست. مشکل عصبی و ریزش مو به شدت زیاده تو کاراش. فقط اگر میخوای دکترت خواننده باشه برو شمس. احمدی و طهماسبی فوق تخصص پلاستیک هستن اصلا قابل مقایسه نیستن با یکی مثل شمس. من که از هلدینگ اکبری راضی زیاد دیدم (ناراضی هم دیدم مثل هردکتری) 

ببین من نمیگم هلدینگ اکبری خوبه. ولی مطمینم شاهین شمس یه خرابکاره به تمام معناس. حداقل من تو مدتی که ...

خدا خیرت بده ، مرسی که گفتی ، 

برای خودمم خیلی تعجب اور بود ک ی دکتر چجور وقت میکنه موزیک بده 😱

سلام. عزیزم من و دوستم رفتیم هلدینگ دکتر اکبری .هردومون پیش دکتر احمدی عمل کردیم .قبل عمل ازش پرسیدم نامتقارنی صورت نمیگیره گفت ما کارمون فقط تقارن سازی هست .بعد عمل کاری کرد که هرکی منو دوستمو میبینه فکر میکنن ما سکته کردیم کج شدیم. ۱سال و نیم از عملمون گذشته داریم دنبال دکتر برای ترمیم میگردیم پیش دکتر احمدی عمل نکید صورتتون کج میشه

سلام. عزیزم من و دوستم رفتیم هلدینگ دکتر اکبری .هردومون پیش دکتر احمدی عمل کردیم .قبل عمل ازش پرسیدم ...

واقعا ؟؟؟ من که داشتم پولامو جمع میکردم برم عمل ولی پیش احمدی نه ، اون یکی ، کارای دکتر طهماسبی بهتر از احمدی بود تو پیج. شما هم لیفت ابرو انجام دادین ؟ یه چندتا سوال بپرسم بی زحمت

تو همون کلینیک خودشون عمل کردین یا بیمارستان ؟

چند روز بستری بودین ؟ 

بعد عمل تا چند روز درد داشتین ؟

من فیلم هاشون رو میدیدم انگار کبودی خیلی نداشتن بیمارا، راسته ؟ یعنی کلا صورتتون تا چند روز کبود بود ؟

و اینکه وقتی پیش دکتر احمدی رفتین گفتین نامتقارن هست،  اون چیکار کرد ؟ خودش قبول نکرد درست کنه؟ 

سلام. عزیزم من و دوستم رفتیم هلدینگ دکتر اکبری .هردومون پیش دکتر احمدی عمل کردیم .قبل عمل ازش پرسیدم ...

واقعا ؟؟؟ اخییی متاسفم ، من که داشتم پولامو جمع میکردم برم عمل ولی پیش احمدی نه ، اون یکی ، کارای دکتر طهماسبی بهتر از احمدی بود تو پیج. شما هم لیفت ابرو انجام دادین ؟ یه چندتا سوال بپرسم بی زحمت

تو همون کلینیک خودشون عمل کردین یا بیمارستان ؟

چند روز بستری بودین ؟ 

بعد عمل تا چند روز درد داشتین ؟

من فیلم هاشون رو میدیدم انگار کبودی خیلی نداشتن بیمارا، راسته ؟ یعنی کلا صورتتون تا چند روز کبود بود ؟

و اینکه وقتی پیش دکتر احمدی رفتین گفتین نامتقارن هست،  اون چیکار کرد ؟ خودش قبول نکرد درست کنه؟