2777
2789
عنوان

یه بارم از عیب های خودمون بگیم

1099 بازدید | 99 پست

یه بارم بیایم از عیب های خودمون بگیم

مخصوصا اونی که بعد انجامش کلی عذاب وجدان میگیریمو خودمونو سرزنش میکنیم هی خودخوری و خودخوری میکنیم

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمال گرایی بیش از حد.

باعث شده نتونم از زندگیم لذت ببرم.😔

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

برای دس گرمی 

من خودمو یه عادت خیلی بدی که دارم اینه وقتی عصبی میشم یهو حرفایی میزنم که رو سنگ بذاری آب میشه بعدشم که عصبانیتم فروکش کرد خودم از خجالت آب میشم این یکیش

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

کاش راه حلم بهم بدیم چیکار میشه کرد ترک کرد 

حساسم خییییییلی  این باعث شده منزوی شم به شدت 😭😭😭

خ

حساس از چه لحاظ روی همه؟

وقتی عصبی میشم داد میزنم سردم

من کنارش ناخواسته دوست دارم چیزیم پرت کنم بشکنم 😭😭😭😭

هی غر میزنم سر شوهرم...😕😕😕

هووووم منم کم کم بگم خوبی ازم نمی مونه 😳