2777
2789

بچه هاخلاصه بگم ک

شوهرم چندماهه بامن سرده میکه نمیخامت..... 

ابان ماه تولدم بود شوهرم برام کیک خرید بااینکه قهربود.... چندوقت بعدش مریض شدم دکتر احمق سونوواژینال نوشت.... منومادرم وشوهرم چندساعتت شب بود دنبال دکتر ک سونوکنن ونبودن ومردنباشع حتی زنشم نبود چ برسه مرد

خلاصه شوهرم ب مادرم گف برواین مطب بپرس اگه انجام میدن مابیایم. حالم بدبود نمیتونستم راه برم. 

مامانم ❌❌❌رف پرسید گف بیاین انحام میدن❌❌❌❌

رفتم دیدم مرده. مامانم نگف ک مرده  دستارش زن بود. دکتر اقا اصللاا منوندید...... 

شوهرم لج کرد چرا مامانت نگف مردهوفلان گف دیع خونه مادرت نمیام وووتماامممم حتی حواب زنگشم نمیده خییییلیی قبلا رابطش بامادرم عالی بودد. 

بعدم یبار مادرم گف نمیخادتت جداشو 

شوهرم فهمید گف مادرت گف جداشو کینشوبدل گرفتم. ❌❌❌❌

حالا تولدشوهرمه مامانم گف کیک بگیرم بیام

میترسسسسم شوهرم بدددبشع بامن اخلاقش بدترشه نمیدونم بگم بیاد یا نه

اتاکیجـــــا شمـــــالی     😍😍تویی ک مِه جان وجهانی دلبرمازندرانی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا به حرفهاشون اهمیت نده

اینطور خودشون از حرفشون پشیمون میشن

مگه واسه یه دکتر ادم جدا میشه

اینطور ادما هیجانی تصمیم میگیرن حرف میزنن متوجه نیستن

تو باید وقتی حرف میزنن حرف تو حرف بیاری و اهمیت ندی

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

بعدم خیلی زحمت کشیدب حرف شوهرت به مادرت گفتی حری مادرت به شوهرت گفتی😐

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
الهی بگردم =(میفهممت خیلی سخته دعوایه مامانه ادم با شوهرش کشیدم ☹️😭خدا بهت صبر بده امیدوارم با هم ز ...

فداتبشممم مرسی😭

شوهر منم نسبت به مادرم همین کارا رو کرد الان نمی‌ذارم برم خونه مامانم چون مادرم واقعا بهش احترام میذ ...

شوهرمن میگه مادرت بیاد ولی من نمیام خونه یامن میرم اون نمیاذ

الهی بگردم =(میفهممت خیلی سخته دعوایه مامانه ادم با شوهرش کشیدم ☹️😭خدا بهت صبر بده امیدوارم با هم ز ...

من باردار بودم خون دماغ شدم اسیر بیمارستان شوهرم سرکار بود مادر پدرم منو میبردن بیمارستان بعد شوهرم به مادرم سلام نمیکرد که چرا تو سیگارم انداختی دور! چون باردار بودم مادرم سیگارش انداخت دور هرجی مفگت ضرر داره اهمیت نمیداد

اصلا به حرفهاشون اهمیت ندهاینطور خودشون از حرفشون پشیمون میشنمگه واسه یه دکتر ادم جدا میشهاینطور ادم ...

مادرم هیچی بهش نکف  پیش من گف. 

گاهی بشوهرم پیام میده دلم برات تنگ شدجواب نمیده

حیف مامانت نیست اون باید بیاد دست بوس مامانت الدنگ البته ی سری مادر زن ها رو فاکتور میگیرم که همش فک ...

عب نداره پیش خداگم نمیشه مادرا همیشه بایدبخاطربچه هاشون کوتاه بیان

من میترسم شوهرم ازقبلم بدتربشه