2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون از خانوم دوستش تعریف کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 65 پست
منم دوس ندارم اما شوهرم میگه تو میخای منو محدود کنی و... تو عقب مونده ای و..

اسی جان من از قضاوت یکطرفه بدم میاد ولی کاملا مشخصه شوهرت یه ریگی به کفششه ، میدونم حالا شاید خیلیا بهم حمله کنن ولی دیگه گفتم چون قشنگ مشخصه، تو به حرف اون توجه کردی ولی اون توجه که نکرده و رفتو آمد کرده که هیچ داره به جاده خاکی هم میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان من از قضاوت یکطرفه بدم میاد ولی کاملا مشخصه شوهرت یه ریگی به کفششه ، میدونم حالا شاید خیلیا ...

ببین شوهرم میدونم ریگی ب کفشش نیست اینو مطمئنم اما همین که دختر خوب برای خانومش ی تعریفی داره و برای خانوم دیگران ی تعریف دیگه منو زجر میده

مردا خیلی باهم فرق دارن عزیزم بعضیا اگه به حرفشون اهمیت ندی باهات لج میکنن در برابر خواسته های بعدی ...

درسته عزیزم 

دقیقا شوهر من وقتی پایان نامه برمیداشتم ب حسب اتفاق با ی استاد جوان هم سن خودم افتادم.. شوهرم بدش اومد و بهم گفت استادتو تغییر بده و من درکش کردم و با ی خانوم برداشتم تا آرامش داشته باشه اما اون ب من میگه عقب مونده

منم همینو میگم اما شوهرم ی عالمه دوست داره ک باهاشون رفت و آمد کنه

رفیق بازه شوهرت

قبل ازدواج باید به این مورد توجه میکردی

دوست باید در حد سلام علیک و فان تو محل تحصیل یا مار باشه اومدی خونه تموم شه

ن که برداری بیاریش خونه

یا بیرون مدام ببینید همو

شوهرت از اینکه دسش رو شده حالش بد شده و دعوا رو بزرگ‌کرده

ادم نرمال باشه میگی عزیزم من ازین رفتارات با این خانوم خوشم نمیاد محدودش کن یا کلا من دوس ندارم با این زوج رفت و امد کنیم حس بدی دارم

میگه چشم چون الویتش همسر و زندگیشه نه دوستاش

چون خانومه باید بهش خیانت بشه؟ عجب

نه عزیزم میگم شما تو دانشگاه رفتارت خانومانه بوده درست بوده با نامحرم گرم نگرفتی حجاب داشتی 

الانم اسی اگه مثلا به همسرش هی بگه چرا از اون خانمه تعریف کردی همسرش بیشتر زوم میکنه رو اون خانم بیشتر توجه میکنه ولی کاش از همون اول حساسیت نشون نمی‌داد شابد دیگه همسرش حرفی از اون خانم نمیزد 

بعدشم همسر اسی خیانت نکرده که عزیزم ...

عزیزم با سیاست رفت وآمد قطع کنید.دقیقا این مورد و من تجربه کردم که شوهرم شوخی می‌کرد همسر دوستش می‌خندید. یه شب هم به بهانه ای الکی اون زن به همسرم پیام داد ولی شانس،اوردم پیامش و شوهرم نشون داد و همون موقع به زنه زنگ زدم ودست،و پاشو گم کرد.ولی باز رفت و آمد داشتیم متاسفانه‌. تا اینکه متوجه شدم همسرم داره بهش علاقمند میشه‌.خلاصه ارتباط و کامل قطع کردیم ولی چندسال دعواهای اون روزا ادامه داشت.بعد هم الان یاد گرفتم دیگه مثل خودش باشم اگه به نامحرما توجه کنه منم اینکار و بکنم.  موشک جواب موشک. فقط این راه حل تاثیر داشت برا من . گریه و ساکت بودن تاثیر نداشت.

رفیق بازه شوهرتقبل ازدواج باید به این مورد توجه میکردیدوست باید در حد سلام علیک و فان تو محل تحصیل ی ...

اره خیلی دوست دوران مجردی داشت ک الانم هر کدوم دوی دارن رفت و آمد کنن. جالبه باهم دیگه رفت و آمد نمیکنن فقط با ما رفت و امد دارن

این دوستشم درواقع رابطه کاری داشت باهاش میگفت بهتره رفت و امد کنیم و خانومشم دختر خوبیه و.... 

اما تعریفش از دختر خوب با تعریفی ک برا من کرده بود از زمین تا آسمون فرق داشت

درسته عزیزم دقیقا شوهر من وقتی پایان نامه برمیداشتم ب حسب اتفاق با ی استاد جوان هم سن خودم افتادم.. ...

من آخرین پستم رو میذارمو میرم. شما تو پذیرش واقعیت ها ناخودآگاه  مقاومت میکنی ، مثل کسی که دور از جون نمی خواد قبول کنه کسی مرده