2777
2789

دخترم چند سال پیش عمل جراحی قلب کرده و فشار ریه داره چند شبه میبینم با اون پسره دعواش شده و گریه میکنه شبا بیداره میخام بهش بگم هواشو بیشتر داشته باشه پسر بدیم نیست میشه کمکم کنید نمیدونم دقیقا چی بگم میخام پیام بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی اول با دخترت صحبت کن بعدش با اون

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

لازم نیس بهش رو بندازی اول جویا شو ببین مشکلشون چیه سعی کن تو حل مشکل کمکشون کنی مشاوره بدی یب این طریق خودت کمک کن حرفی نزن ک بعدن خدایی نکرده چیزی بشه چپ و راست پسره بگه بخاطر مامانت و بیماریت رعایتتو کردم ازین حرفا...

حرف زدم نمیخام به پسره خواهش کنم میخام بگم حواسشون جمع کنه که با دختر من چیکار میکنه میخام گوش زد کن ...

این خوبه

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
لازم نیس بهش رو بندازی اول جویا شو ببین مشکلشون چیه سعی کن تو حل مشکل کمکشون کنی مشاوره بدی یب این ط ...

نمیخام دخترم و کوچیک کنم میخام بگم اگه طرز برخورد با دخترمو درست نکنه دیگه این حرفا حالیم نمیشه

نمیخام دخترم و کوچیک کنم میخام بگم اگه طرز برخورد با دخترمو درست نکنه دیگه این حرفا حالیم نمیشه

خب شما ک نمیدونی موضوع چیه فداتشم شاید بحثی پیش اومده ک مقصر دختر شماست، منم بعضی وقتا یجور میشینم گریه میکنم یکی ببینه فک میکنه کتک خوردم یا چی شده ولی تهشو بگیری مقصر خودم بودم

میشه بگی دقیقا چی بگم نمیدونم

بگو که .

به چند وقتی هست میبنم دخترم حالش خوب نیست و گریه میکنه ، هرچی فکر میکنم همه چی فراهمه مشکل خاصی نباید داشته باشه احساس میکنم بین شما مشکلی پیش اومده اگه اینطوره سعی کن رفتارت باهاش بهتر کنی ما از گل کمتر تا الان بهش نگفتیم اینکه کسی بخواد اینطوری ناراحتش کنه طاقتشو ندارم اصلا برام جالب نیست هرکی باشه باهاش درست برخورد نمیکنم