2777
2789

به نظرتون کسایی که خیلی آرامش دارن، مثبت نگر هستن،، استرس و اضطراب ندارن، امید دارن و... 

زندگی و گذشته ی خوبی داشتن که باعث ارامش و امید این آدما شده؟؟ یا نه اونا هم روزای سختی رو داشتن؟ 

چطوری نزاریم استرس بگیریم چطوری آرامش دائم داشته باشیم؟ چطوری نزاریم شرایط روی آرامش ما تاثیر بزاره؟ 

ی فاتحه یا صلوات برا شادی روح پدرم می فرستین 😔❤️  خیلی دلتنگتم پدر عزیزم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد 💓

استرس ، ترس ، انرژی منفی اینا بخشی از انسان بودنه هیچکس کامل نمیتونه ازش فرار کنه ولی کسی که زندگیم جور دیگه ای داره میبینه بله از طوفانی عبور کرده و با تدبیر و آگاهی و دید باز به این مرحله رسیده که زندگی گذراست

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمونه ش خودم ،گذشته ای بسیار دردناک و سخت 

افسردگی سی و چند ساله زندگی متاهلی پر از تنش 

ولی الحمدلله خواستم تغییر کنم و شد ،دیدگاهم رو تغییر دادم و با  نگرش مثبت شکرگزاری رفاقت صمیمانه با خدا و امید و امید و امید حال دلم خوبه

استرس ، ترس ، انرژی منفی اینا بخشی از انسان بودنه هیچکس کامل نمیتونه ازش فرار کنه ولی کسی که زندگیم ...

من طی تقریبا دو سال زندگی خیلی سختی داشتم 

گذشت و اون روزا قوی بودم 

اما تاثیرش رو الان گذاشته،. الان یاد اون روزا میفتم الان استرسش رو می گیزم و.. نمیدونم چیکار 

ی فاتحه یا صلوات برا شادی روح پدرم می فرستین 😔❤️  خیلی دلتنگتم پدر عزیزم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد 💓

تو جوونی آدم  همه ش تصمیمات بزرگ داره و بی تجربه ست. زندگی پر از استرسه . ولی بعد کم کم میبینی هیچ کدوم از اون دلهره هایی که داشتی یا پیش نیومدن یا اگه هم اومدن صلاح زندگیت بوده بیخودی نگران بودی و حالت سوم اگه هم اون مورد منفی پیش اومد بالاخره خدا یه دری و به روت بعدش باز کرد. کم کم سنت بالا بره پوستت کلفت تر و اطمینان به خدا بیشتر میشه . استرس هات خیلی کم میشن. موفق باشی انشالله