2777
2789
عنوان

کار در خانه با گوشی

144 بازدید | 19 پست

برای بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشن

اگر مایل بودید در مورد شرایط کارم بدونید من در خدمتتون هستم❣️

قضاوت ممنوع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط کار👇🏻👇🏻👇🏻

🔴 کار در خانه انجام می‌شود و نیاز به کار در بیرون نیست. و به شما آموزش داده میشود به مدت ۱۵ الی ۲۰ روز.

🔴  سرمایه گذاری اولیه نیازی نیستش.

🔴 کار ما تمامی مجوز های مورد نیاز از سمت سازمان صنعت و معدن و تجارت و همینطور سازمان کسب و کارهای اینترنتی و مجوز های شرعی رو داره.

🔴 درآمد این کار افزایشی هستش. روزانه ۴ الی ۶ ساعت زمانگذاری خواهید داشت.

🔴 هزینه های اولیه شما خلاصه میشه توی اینترنتی که صرف میکنید و همینطور لوازم اولیه کاری که نیاز دارید و همینطور استفاده شخصی خودتون از محصولات

🔴 زمینه کاری ما در رابطه با محصولات عطر، آرایشی و بهداشتی و سلامتی پوست و مو و بدن هستش و آموزش ها کاملا رایگان هستن

قضاوت ممنوع
بیزینس با درآمد تصاعدیشرکت لیاتیم

تماس تصویری و‌گروه هم داره درسته؟

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
بعله عزیزمبرای راهنمایی و استارت کار

من یه مدت تو این کار بودم ی مربی براتون در نظر گرفته میشه و گروه دارین باید محصولات بفروشین و.... 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
شرایط کار👇🏻👇🏻👇🏻🔴 کار در خانه انجام می‌شود و نیاز به کار در بیرون نیست. و به شما آموزش داده می ...

چه برندی هستین؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من یه مدت تو این کار بودم ی مربی براتون در نظر گرفته میشه و گروه دارین باید محصولات بفروشین و....

محصولات رو میفروشیم زیر مجموعه میگیریم و با هر فروش و مجموعه گیری تصاعد رو لمس میکنید

قضاوت ممنوع
👏🏻🤌🏻🤌🏻🤌🏻عالیهتصاعد پول را میشه شناخت

شماها مثل پایه هرمین میدونستی دیگه؟

تلاشتون اندازه ۱۰۰ عه ولی بازدهیتون اندازه ۱۰

چون ۹۰ تا دیگه که حق شما بوده بین بالاییا تقسیم میشه