2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 36 پست
شوهرم میگفت نیستی من چندین بار ازمایش خون داذم هر سری منفی میشد یک ماه و نیم مثبت شد

شماهم تهوع صبحگاهی داشتین؟؟

برای شادی روح بابام یدونه صلوات میفرستی؟

من به باردار بودنم اطمینان کامل داشتم چون مادر بزرگم به خواب چندین بار به خواب نزدیکانم امده گفت مزار نیاد براش ضرر داره 

موقعی امد توی خواب عزیزانم باردار بودم اموات اگاه هستن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.                                           یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به باردار بودنم اطمینان کامل داشتم چون مادر بزرگم به خواب چندین بار به خواب نزدیکانم امده گفت مزا ...

خدا رحمتش کنه😔

خدا رحمتش کنه😔

سپاسگزارم خانمی♥️

درخواست دوستی قبول نمیکنم.                                           یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

چرا نشون میده!ولی اگه میخوای دقیق تر باشه یکی دو روز صبر کن بعد آزمایش بده وگرنه خودمم که امروز آزمایش دادم 7-8 روز از موعدم گذشته

خدا رحمت کنه پدرتو ...شاید بخاطر شوکی که بهت وارد شده و استرس اینطوری عقب جلو میشه تاریخت...اگه مطمئنی که چیزی نیس برو بهداشت بگو آمپول پروژسترون بنویسه ببر بزن یه هفته بعدش پریود میشی البته عوارض داره اونا رو بخون بعد تصمیم بگیر 

یا کلا صبر کن تا بشی

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

چرا نشون میده!ولی اگه میخوای دقیق تر باشه یکی دو روز صبر کن بعد آزمایش بده وگرنه خودمم که امروز آزما ...

ممنون عزیزم باشه دو روز دیگه میرم. ازمایشون مثبت شد؟

ممنون عزیزم باشه دو روز دیگه میرم. ازمایشون مثبت شد؟

خواهش میکنم گلم 

ساعت ده و نیم جوابش میاد خیلی استرس دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

خواهش میکنم گلم ساعت ده و نیم جوابش میاد خیلی استرس دارم

انشالله همون چیزی باشه که میخواید. مارک بیبی چکاتون چی بود؟

اخی عزیزم انشالله ماه بعد. دکترش نگفت به ازمایش این موقع اعتمادی هست یا نه؟

ممنون گلم دکتر ننوشت برام خودم رفتم 

یه هفته از موعدم گذشته بود 

انگار قسمت نیس😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

عزیزم حتما یدونه ازمایش بده یا چند روز بعد دوباره بیبی بزن شاید لقاح‌دیر شده خاله خودم ۱۴ روز بعد مو ...

اره ازمایش میدم حتما ولی دوستان میگن به ازمایشم اعتمادی نیست. این منو میترسونه😫