خونه قرار بود ۲۱ تخلیه بشه حالا ما دیروز که ۲۷ بود رفتیم نظافت قرار بود طرف هم لامپای خونه رو عوض کنه همم خونه رو رنگ کنه چون خونه رو کلید نخورده داده بودن بهشون وضعش افتضاح بود اورده بودن جاهایی که خیلی کثیف بودو یزره گچ زده بودن که ب همه جا مالیده میشد تمام لباساشون داخل کمدا بود کلیدم با خودشون برده بودن ما دوساعت تمام جلو در علاف شدیم الان میام یساعته میام طرف ما املاکی بود که دیروز هم خود صابخونه با خانمش امدن و قرار شد امروز نقاش ببرن خونه رو رنگ کنن طرف صب ب شوهرم پیام داده ب من ربطی نداره منم مستاجر بودم خوشت نمیاد خودت رنگ کن مام باید تا ۳۱ تخلیه کنیم که هنوز سر رنگ و وسیله هاشون داستان داریم بنده خدا صابخونه میگه پول پیششم اول ماه دادم بهش نمیدونم چرا اذیت میکنه
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
واقعا موندم چیکار کنم روند شکایت و شورای حل اختلاف زیاد و وقت گیر هست یک سال بدون قرار داد و اجاره ن ...
بخدا ما اواره شدیم دیروز با ی بچه ۵ ماهه دوساعت رفتیم وایسادیم جلو در من خیر سرم گفتم بچمو شوهرم نگه میداره من نظافت میکنم خونه سال ۹۹ ساخته شده کلید نخورده دادن بهشون یجوری ترکوندن خونه رو ادم عوقش میگیره روی گاز و هود از دست چربی رنگشون معلوم نبود
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید