2777
2789

چرا هروقت بحث پول و خوشبختی و عشق و حال میشه میگین ب فکر این باشین بعدا میمیرین..ما جوونیم چرا باید ب فکر مرگ باشیم..جوونیم دلمون میخواد پول داشته باشیم کیف کنیم ک آرزو به دل نریم..پسر دایی شوهرم ۲۸سالش بود ۲۸فروردین از دنیا رفت آرزوی همه چیز ب دلش موند چون پول نداشت ی روز قبل مرگش میگفت آرزومه زانتیا بخرم الهی بمیرم براش پس اینقدر نگین پول هیچی نیس و ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط پول می‌خوام همه چی باپول خوبه

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

تو شهر ما اینطور نیست 

مادر بزرگم ۹۰ سالش بود اساسش نو کرد اینقدر امیدوار بود و روحیه داشت 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

تو شهر ما اینطور نیست مادر بزرگم ۹۰ سالش بود اساسش نو کرد اینقدر امیدوار بود و روحیه داشت

عزیز دلم....همین خوبه دیگه باید تا ثانیه اخر امید داشته باشی..یاد مادر بزرگ خودم افتادم فامیل مسخرش میکردن ک پاش لب گوره ب فکر وسایل خونس

مشکل اینه که پدر و مادرامون دین رو نفهمیدن و نرفتن دنبالش و ما هم نفهمیدیم و نرفتیم دنبالش 

بیشترین تاکید برای پول درآوردن در دین اسلام هست خبر داشتین؟

در اسلام عبادت خدا ۱۰ قسمت داره که ۹ قسمتش کسب روزی حلال هست

امام علی چقدر برنامه ریزی و کار و کسب پول میکرد؟

امام حسن رو چرا بهش کریم اهل بیت میگن؟ 

همینطور بقیه امامان که وضع مالی خوبی داشتن اما ساده زیست بودن

ساده زندگی کردن با پول در نیاوردن فرق داره

بهترین شغل در اسلام چیه؟ تجارت

شغلی که در اسلام مناسب نیست چیه؟ کارکردن برای بقیه، مثل کارمندا و کارگرا

توصیه شده ما مسلمونها تاجر باشیم و بقیه برای ما کار کنن

اما از بچگی پدر و مادرهامون تو گوشمون خوندن برو مدرسه تا بعد استخدام بشی و حقوق بگیر بشی

ایراد اینجاست که نه پدر و مادرهامون و نه خودمون نرفتیم دنبال شناخت دین