2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف گلیسیرین خوبه

شیاف بیزاکودیل گذاشتم یه بار اصلا انگار شیاف بهم جواب نمی‌ده 

چقدر باید بعد استفادش برم سرویس ؟ من سر یه ربع میرفتم 

کمبود اعتماد به نفس لطفا راهکاری میدونید بهم معرفی کنید ❤️❤️❤️
عزیزم اونکه یهویی اثر نمیکنه .نیم ساعت بمون دور از جونت الان پدرتو در میاره..آخه سه تا باهم!!!

اصلا اثر نمیکنه بهم 

معمولا بعد چندساعت اثر میکرد 

وگرنه هیچوقت تا این موقع طول نمی‌کشید 

یه ساعت دیگ میشه ۱۲ ساعت 

کمبود اعتماد به نفس لطفا راهکاری میدونید بهم معرفی کنید ❤️❤️❤️

بیزاکودیل ۹ تا ۱۲ ساعت بعد اثر میکنه

تو این فاصله هم باید زیاد اب و مایعات بخوری

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

شیاف گلیسیرین

شیاف روغن زیتون 

مصرف قهوه اسپرسو دوبل ( ملین هست برای خیلی ها) 

مصرف خاکشیر به صورت جوشانده با نبات ، غلیظ 

نشستن توی تشت آب گرم و ماساژ روده ها در جهت عقربه های ساعت 

یکی از عزیزان من چنین مشکلی دارن وقتی خیلی اذیت میشن یه صابون نو(  استفاده نشده ) یه تکه باریک مثل شیاف ازش میبرن و شیاف میکنن بخاطر گلیسیرین داخلش فورا حل میکنه و دفع دارن 

ضمنا حتما دکتر برید استفاده ی بی رویه دارویی ، تنبلی روده ها رو بیشتر کنه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اصلا اثر نمیکنه بهم معمولا بعد چندساعت اثر میکرد وگرنه هیچوقت تا این موقع طول نمی‌کشید یه ساعت دیگ م ...

وای خدایا .پس ببخشید اجی .وضت خیلی خرابه .چرا نمیری دکتر...من سر هردو زایمانم گرفتم ولی خوب شدم