2777
2789

برو پست بانک در خواست بده نیازی به کارت ملی قدیمق ندارن

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت ملی قدیمی و کاری ندارن

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
نه میگم وقتی بریم جدید کنیم کارت ملی قدیمی رم دوباره میدن بهمون

میگم وقتی میخوای در خواست بدی اصلا کارت ملی قدیمی رو تحویل نده 

کاری به اون ندارن

نگه دار پیش خودت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

ااااا دیگه بهمون نمیدن؟ پس این پشتیبان ایرانسل چی میگه؟ میگه با کارت ملی قدیمی و برگه تحویل بیا

خوب مال مارو گرفتن . میخوای موقع کارت ملی گرفتن الکی بگو قبلی روگم کردم ‌نمیدونم جواب بده یانه

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
[QUOTE=346631506]میگم وقتی میخوای در خواست بدی اصلا کارت ملی قدیمی رو تحویل نده کاری به اون ندارن ن ...

بگو میخوام کارت ملی قدیمیو جدید کنم

اگه گفت بدش بگو گمش کردم

به همین راحتی

من یه مدت توی پست بانک کار میکردم اصلا قدیمی هارو ازشون نمیگرفتیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی میخوام کارت ملی جدید بگیرم قدیمی رو تحویل نمیخواد بدم؟ خب پس چجوری مدارک ثبت بشه؟

برای من که کارت ملی قدیم و برگردوندن.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)