2777
2789

من نوجوون بودم خیلی رمان مینوشتم عاشق نوشتن بودم ولی حالا سنم کم بود یا داستانم جالب نبود مخاطبام خیلی کم بودن ولی همونا خیلی تعریف میکردن و میگفتن قشنگ مینویسی و با خوندن رمانت انگار داربم فیلم می بینیم

دیگه بعد ازدواج نوشتنم خیلی کم شد درگیر زندگی شدم الان سه ساله تقریبا ننوشتم.

به نظرتون دوباره بنویسم؟ کجا منتشر کنم اصلا کسی میخونه هنوز

دلتنگ خودمم 

اره بنویس 😍👏

برای خودم زندگی میکنم ️...                                                           به جـای پـاک کردن اشـک‌هـات، آدمهـایی که بـاعث گـریـه‌ات میشن پـاک کـن...                                   ARLAESWH

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داستان رو باید نزد انتشاراتی ها برد اونجا کسانی هستن که داستان رو میخرن و منتشر میکنن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

مرسی عزیزم

🤍🥲

برای خودم زندگی میکنم ️...                                                           به جـای پـاک کردن اشـک‌هـات، آدمهـایی که بـاعث گـریـه‌ات میشن پـاک کـن...                                   ARLAESWH

بنویس ولی تو رو خدا از این رمانهای اب دوغ خیاری ننویس😂

اتفاقا چون ازونا نمینوشتم مخاطب نداشتم فکر کنم 😂🥲

ولی خدایی محتوا داشت بد نبود رمانام

ولی بین دو حالت عامیانه نوشتن و تو اینترنت گذاشتن

یا ادبی نوشتن و پیش ناشر بردن شک دارم

اگه بخوام تو اینترنت بذارم باید پول تبلیغ هم بدم 

دلتنگ خودمم 

اتفاقا چون ازونا نمینوشتم مخاطب نداشتم فکر کنم 😂🥲ولی خدایی محتوا داشت بد نبود رمانامولی بین دو حال ...

عامیانه قشنگ تره من هر چی دنبال یه رمان قشنگ میگردم نیست همش قلمها ضعیف یا ابدوغ خیاری و تکراری😐دختره اسمش نفسه پسره ارمان ارتان یا رادوین😂

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

عامیانه قشنگ تره من هر چی دنبال یه رمان قشنگ میگردم نیست همش قلمها ضعیف یا ابدوغ خیاری و تکراری😐دخت ...

این دوتا بهترین رمانام بودن سرچ گوگلش هست

دوست داشتی بخون 😊 ظاهرش کلیشه ای و باطنش متفاوته

دلتنگ خودمم 

این دوتا بهترین رمانام بودن سرچ گوگلش هستدوست داشتی بخون 😊 ظاهرش کلیشه ای و باطنش متفاوته

ممنون عزیزم تهران دود رو خوندم ولی دومی رو نه🌷

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

تو نینی سایت که نمیشه خیلی طولانیه مگه اینکه خلاصه اشو بنویسمبعد نینی یارا هم فکر نکنم بذارنپست قبلی ...

نه بنویس بعد توروبیکابزار بخونیم اینجاکه نمیشه

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌