2777
2789
هنوزم نمیدونم چرا بله برونمو ارایشگاه نرفتم واستند برای جایگاه عروس و دوماد نیاوردم😐😐ینی در ساده ت ...

جدی برا بله برون باید آرایشگاه رفت استند برای عروس و دوماد کرایه کنن برای تزیین و دیزاین چیزایی که میارن آره دیگه چی اگه چیزی یادت اومد باز بگو چی دیگه لازمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افراد درج یک فامیل دعوتن،به صرف شام(خانواده داماد دعوت نیست و فقط به صرف شیرینی میان)،ارایشگاه باید بری ،تزئینات باید انجام بدی،باید برات هدیه بیارن مثلا لباس طلا کیف و کفشو پارچه و... هرجی ک خودت میخوای ،ما تورکا بهش میگیم هفت طبَق ،کادوهای عروسو توی هفتا طبق میزاریم.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

افراد درج یک فامیل دعوتن،به صرف شام(خانواده داماد دعوت نیست و فقط به صرف شیرینی میان)،ارایشگاه باید ...

منظورتو از خواستگاری متوجه نمیشم،خانواده داماد ی گل و شیرینی میگیرن میان خونه عروس خانواده ها باهم صحبت میکنن و اشنا میشن دیگه،حالا اگه سنتی باشه دخترو پسرم باید اشناشن اگه ن ک هیچی!

چی باید بیارن خانواده داماد؟

قرآن،سبد گل،شاخه نبات،کیک بله برون همراه با چاقوش،آینه و شمعدان،چادر عروس،حلقه و جای حلقه +ی تیکه طلا ک این دلبخواهه،لباس،پارچه،کیف کفش،مانتو شلوار وروسری یا شال،دفتر بله برونم ک از واجباته!

دفتر بله برون چیه اولین بار میشنوم؟

ی دفتری ک اولش ی متن قرانی هست بعد صفحه اصلی ک تمام توافقات بین خانواده عروس و داماد شده رو توی اون مینویسن،مثلا مهریه شیربها طلا جواهراتی ک باید بیارن یا اوردن، خونه حج  حق زن مث طلاق تحصیل اشتغال و ..وضعیت مسکن ک باید اجاره باشه یا خرید،تاریخ برگزاری عقد و عروسی و مشخصات عروس و داماد.