2777
2789
شما بدون هیچ جشنی رفتید خونه خودتون یا مراسم عقد گرفتید؟

خیر یه عروسی زوری برام گرفتن، طبق سلیقه خودشون، انقد ازون شب متنفرم که یکبارم ننشستم فیلم عروسیمو ببینم 😅

هیشکی از یه عروسی شیک و مطابق سلیقه اش بدش نمیاد، ولی وقتی میدونی اونجوری که میخوای نمیشه، بهتره صرف نظر کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر یه عروسی زوری برام گرفتن، طبق سلیقه خودشون، انقد ازون شب متنفرم که یکبارم ننشستم فیلم عروسیمو بب ...

خواهر برا بله برون جدیدا چقد قر و فر میان راستی برای بله برون خانواده پسر چی باید بیارن؟

خواهر برا بله برون جدیدا چقد قر و فر میان راستی برای بله برون خانواده پسر چی باید بیارن؟

ببین اینا سلیقه ایه، به نظرم پول این چیزارو میتونن بدن طلا بگیرن ، بیشتر به درد میخوره 

نه برا بله برون قرآن و کله قند و چادر و چی و چی باید بیارن شما میدونید؟

میگم که هر قومی یه طورن

طرف ما هدیه برا عروس و گاهی مادرش میارن

یه تیکه طلا، پارچه سنگین ، عطر و ادکلن و وسایل ارایشی 

قران ندیدم ببرن 

عزیزم عروسی گرفتن پول زیاد میخواد، مدیریت درست میخواد، هماهنگی خانواده پسر و دخترو میخوادیه چیز این ...

این چه حرفیه؟ مگه همیشه یه داستانی پیش میاد که توی دل آدم میمونه؟ والا ما عروسی گرفتیم هیچ اتفاقی نیفتاد بخاد توی دلمون بمونه و ناراحت شیم، خیلی هم خوش گذشت، هیچوقت هم پشیمون نیستم، چون ادم فقط یبار عروسی میکنه ، اونم حسش خیلی قشنگه، بعدش فیلماتو میبینی کلی برات حس خوب میمونه