2777
2789
عنوان

دعوای زن و شوهر 😶 تو سر هم زدن

334 بازدید | 7 پست

وقتتون بخیر 

به عنوان یه شخص مجرد ترسم این هستش که تو جر و بحث های زن و شوهری ، هر دو طرف ضعف های همو بزنیم تو سر هم . بنظرتون بهترین راه حل برای پیشگیری از چنین موضوعی چیه . بلاخره یه طرف همیشه قویتره و میتونه خیلی راحت تو سر همسرش بزنه ولی باید فروتن باشه . حالا سوال بالایی خیلی مهم نیست برام . سوال مهم من این هستش که تو خواستگاری و روزای آشنایی بدون محرمیت چطوری میشه فهمید که طرف مقابل اینجوری هست یا نه؟

ممنون میشم جوابایی بدید که به خوبی بهش فکر کرده باشید. ممنونم

آقا هستم 🙏🏻

تجربه نشون داده ازدواج هندونه دربستس . فقط رو اخلاقای اصلیش توجه کن و زیاد وسواسی نباش .مثل بدددهنی و دست بزن و هیزی و خساست البته قبلش باید ازنظر خوانواده و سلامت هم تایید باشه بعد اگر عشق بود مبارکه

عزیزکم ..خیلی دوست داشتم خود خواهانه داشته باشمت ولی افسوس که دنیا جای قشنگی نیس ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی با هم کفت ازدواج کن و سعی کن بهش و خانواده اش ،به صورت خانوادگی دلیل ندید 

وگرنه هر ادمی ممکنه بزنه تو سرت 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حالا تو غصه اونموقع رو نخور😅هیچ جوری نمیشه حتی خیلیارو تو نامزدی ام نمیشه شناخت باید برید تو یه خونه تا میزان سازشتون باهم مشخص بشه ولی ش

مشاوره های قبل ازدواج هم تا حدی میتونه کمک کنه

هیچ وقت موقع دعوا پدرم تو سرم نگویید می‌دونه بابام بی محلم می‌کنه یا تحویلم نمیگیره هیچ وقت دهنشو باز نکرد یکبار تو‌ روم بزنه بدترین بی محلی ها رو هم ببینه از خانوادم یکبار ب روم نزده ولی من نمیتونم خودم کنترل کنم خواهرش کاری کنه سریع بهش میگم و اعصابم خراب میشه خودش خیلی عاقله

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

مشخص نيست بستگي داره كي عاقل تر باشه اگر مسائل قبل از ازدواجتون يا مسائل خانوادگيتو يا چيزايي كه نياز نيست بدونه بگي توي دعوا ازشون استفاده ميكنه و تو ميشي اوني كه تو سري خوره من هيچ وقت نگفتم و نميگم مادرمم زنگ ميزنه درد و دل ميكنه وقتي قطع ميكنم همسرم ميگه چي گفت فقط ميگم سلام رسوند😂❤️