2777
2789
عنوان

زنداییِ آشوبگرِ فامیل

168 بازدید | 11 پست

چند سال از من بزرگتره.تقریبا باهم نامزد کردیم.خیلی ذهنش بچه است.داییمو دیده شرایطشو دیده تحصیلات و همه چی رو دیده بله رو گفته. بعد بمن میگفت خوشبحالت قد شوهرت از خودت بلندتره.

باز میگفت من درسته ۶تاخواهرشوهر دارم اما همشونو حریفم.خودشم ۵تا خواهرداره حالا.موقع خرید عقد هرچی که بگی برداشت.‌اونم چند دست.داییم همیشه کلی خرید میکرد.حالا میگه بچه میخوام به داییمم میگه مشکل از توعه.(حالا مشکل از هرکی هست بما ربطی نداره) دعوا راه میندازه کسی بمن سر نمیزنه. میریم خونشون بعد با داییم دعوا میکنه خانوادت حق ندارن بیان. دعوتش میکنیم نمیاد دعوتش نکنیم دهن داییمو سرویس میکنه. با خط داییم به خاله هام و مامانم سر همین دعوت شدن نشدن کلی فحش داده بود.

چند ماه یبار قهر میکنه میره خونه پدریش شهرستان. توی بدترین زمان به داییم میگه بیا دنبالم اصلا نمیگه این مرد شیفت شب بود ۵ ساعت نکشونمش تو جاده رانندگی کنه.

بار اخر داداشش به داییم گفته بود پول بهش نده کارتاتو ببر این هار شده از بس خرجش کردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندایی منم همینه قبلا با همین کاربری تاپیک  دعواش و گذاشتم چون اطلاعات زیادی دادم حذف شد

هر آنچه که امروز داریم آرزوی دیروز ماست                                                                                            

خاک بر سرش دلم برا دایی سوخت

پدر و مادرش فوت شدن بخاطر همین داییم دلش میسوزه.

نمیگم داییم مقصر نیست.

ولی زنی که توی اپارتمان عربده کشی کنه و ۵ صبح بدون گوشی از خونه بزنه بیرون و هربار بحثی پیش بیاد وقت و بی وقت زنگ بزنه همه رو خبردار کنه چیه؟

اوایل همه پادرمیونی میکردن الان همه میگن بما ربطی نداره خودتون درستش کنید

افسردگی شدید 

پرخاشگری و عصبانیت شدید 

نداشتن کنترل فکر   و وسواس فکری و عملی

تا نره روانشناس و روانپزشک ... خوب نمیشه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

برادر زن باشعوری داره،همون افسارشو میکشه.

برادرشو بارها از شهرستان کشونده بود که شوهرم منو میکشه.بیا 

اون بنده خدام ماشین نداشت هربار با ماشین عبوری میومد خونه ما داییم و زنداییمم میومدن بابام اشتیشون میداد.

الان دیگه بابامم میگه بدرک بی لیاقته.

افسردگی شدید پرخاشگری و عصبانیت شدید نداشتن کنترل فکر و وسواس فکری و عملیتا نره روانشناس و روانپزش ...

ما گفتیم برید مشاوره باز دعوا شد😂

گفت مگه دیونه ام