2777
2789
فکر میکنم ..نگاه نکردم ببینم دهنش زد یا نه..... حالا فردا برم ازش بپرسم بد میشه؟؟

ن نپرس ول کن 

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه آلودگی هایی ممکنه بگیره؟

به خاطر همین هست که میگن دهن زده ی خودتونم ندین به بچه. پوسیدگی دندان یکی از موارد هست. حالا نگران نشو. ولی دیگه نذار این اتفاق بیفته. این جور وقتا به ی بهانه میرم پیش بچه و یهو دستم میخوره دستش و ای وای افتاد که. کثیف شد. عیب نداره. پیش اومده پدربزرگش از این کارا کنه ولی نذاشتم بخوره

به خاطر همین هست که میگن دهن زده ی خودتونم ندین به بچه. پوسیدگی دندان یکی از موارد هست. حالا نگران ن ...

خیلی نگرانم ...اصلا دهنی ندادم بهش ..ممکنه زیگیل دهانی بگیره از این طریق؟  بعدا یادم اومد که نکنه دهنیشو داد ..هی میخوام برم ازش بپرسم شوهرم نمیزاره میگه اگه دهنیم باشه میگه نبود

خیلی نگرانم ...اصلا دهنی ندادم بهش ..ممکنه زیگیل دهانی بگیره از این طریق؟ بعدا یادم اومد که نکنه ده ...

زگیل تناسلی اگه منظورتون هست. نه. اون ی مورد خاص هست که حتما بادید ی جوری اون زگیل لمس بشه که ویروس منتقل بشه. ولی سوال هم کنی زشته. نگران نشو. ولی سری بعد بی احتیاط هم نباش

زگیل تناسلی اگه منظورتون هست. نه. اون ی مورد خاص هست که حتما بادید ی جوری اون زگیل لمس بشه که ویروس ...

اصلا همچین کاری نمیکردم خیلیی وسواسم نمیدونم چرا انقدر احمقانه رفتار کردم...فقط از همون زیگیل تناسلی میترسم که دهنش داشته باشه یموقع...

فکر میکنم ..نگاه نکردم ببینم دهنش زد یا نه..... حالا فردا برم ازش بپرسم بد میشه؟؟

سلام ،تاپیک ام ار ای تونو خوندم میشه از تجربه تون بگید از mriبچه 

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊