2777
2789

۲۱ سالمه

از اولین روزی که یادمه کل زندگیم دعوای پدرو مادرم بود

پدر بیشعور ، بد دهنن و خیانتکار من که همیشه به مامان ساده و مظلوم و پاک من ظلم میکرد و هنوزم میکنه فحش میده بهش بی احترامی میکنه و اگه بخوام از بدیاش بگم باید تا صب بنویسم فقط

همیشه چتای پدرمو با دخترای دیگه میدیم و مامانم هر بار یه دعوای بزرگ درست میکرد و یه مدت همه چیز اروم بود و  بازم بابام .......

یه ساله متوجه شدم پدرم با یکی حرف میزنه به مامانم گفتم اونم چند باری دعوا درست کرد و....

هیچ مدرکی نداشتیم تا اینکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو روز پیش دقیقا دو روز تعطیل عاشورا صب رفت بیرون و وقتی برگشت خونه گوشیشو چک کردم و خوشبختانه بر خلاف همیشه یادش رفته بود پیاماشو چک کنه

محتوای پیامش این بود که به دختره گفته بود صب بخیر گلم😅در حالی که هیچ وقت حتی به اشتباه یه حرف خوب به مامانم نزده

اره عزیزم بنویس

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
کسی هست

دارم میخونم عزیزم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

رفتی مغازه؟دختره هم جواب داده بود نه بیا فلان جا و مثل اینکه پدرم رفته بود دنبال دختره و اینا قرار میذاشتن با هم☺️خیلی اوقات مامانم میگفت بوی عطر میاد از ماشین یا صندلی ماشین خابونده شده ولی هرگز فکر شو نمیکردیم اینو سوار کنه😅 داداشم ماشینو شیشه دودی کرده بود بابام همش غر میزد چرا دودیه بعد داداشم اینو کند وقتی با دختره اشنا شد بابام خودش رفت ماشینو دودی کرد یه جوری کهه سیاه سیاه😅😅

بگو عزیزم.خدا شمارو برا مامانتون نگه داره

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭