2777
2789

سلام دوستان التماس دعا

یه مادری فردا دارم میره چشم پزشکی دعا کنید چشمش مشکلی پیدا نکرده باشه

هنوز ۱۰ روز نیست ک از اتاق عمل اومده بیرون

پرده چشمش خیلی نازکه خیلی استرس داره

به حق زینب کبری که فردا دلشو شاد کنن بگن چیزی نیست و چیزیم نباشه

الهی ک حاجت روا باشین همه گی

خیلی خیلی محتاجیم به دعا خابموم نمیبره از استرسش

یه شب رفتم توی صفحه نی نی سایتم دیدم همه ییییه اطلاعاتمو تایپک ب تایپک گفتم   و این گونه بود کاربری قبلی با سابقه رو ترک گفتم و تصمیم گرفتم دیگ ادم بشم   
چشم دعا کن واسه حال منم

الهی ک به زود زوددد شاد بشه 

یه شب رفتم توی صفحه نی نی سایتم دیدم همه ییییه اطلاعاتمو تایپک ب تایپک گفتم   و این گونه بود کاربری قبلی با سابقه رو ترک گفتم و تصمیم گرفتم دیگ ادم بشم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاا... چیزی نبست .امن یجیب ... خوندم .

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
یا حسین🖤🥀

حاجت روا باشی به حق حسین

برای سلامتیش صلوات فرستادم عزیزم ....ان شاالله فردا خبر خوش بگیرین و خدا دلتون رو شاد کنه ،غم و استرس ازتون دور باشه .آمین

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
انشاءالله که بحق باب الحوائج حضرت علی اصغر بلا ازشون دور باشه و شفا پیدا کرده باشن

ان‌شاءالله از خانوادت بلا به دور باشه به حق زهرا

براش سلامتیش صلوات فرستادم عزیزم ....ان شاالله فردا خبر خوش بگیرین و خدا دلتون رو شاد کنه ،غم و استر ...

الهی ک از شما و خانوادت گلم