2777
2789
عنوان

اعتقاد دارید به جن و پری

142 بازدید | 14 پست

اگه اعتقاد دارید مبنای اعتقادی شما چیه؟ اگه ندارید چیه؟ اگه باشه باید تو قطب شمال و روسیه و ژاپن هم باشه ، چرا اونا ندیدن و نمیگن؟ چیزی دارید بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتقاد ندارم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ

پس این همه فیلم ترسناک میسازن چیه؟ 

شما مگه ژاپن رفتی باآدماش حرف زدی؟ 

اعتقاد دارم چون تو قرآنه

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

پس این همه فیلم ترسناک میسازن چیه؟ شما مگه ژاپن رفتی باآدماش حرف زدی؟ اعتقاد دارم چون تو قرآنه

البته ژاپنی ها داستان های ترسناک زیاد دارن و در اساطیر ژاپنی زیاد هست ولی نه به اسم جن ، برای مثال زن برفی ، یکی از اینهاست که در زمستان از خون داغ برای زنده ماندن استفاده می کنه . اینها بیشتر سمبلیک هستند و به خود بشر مربوط هست

پس این همه فیلم ترسناک میسازن چیه؟ شما مگه ژاپن رفتی باآدماش حرف زدی؟ اعتقاد دارم چون تو قرآنه

خوب شما به کتاب مقدس خود اعتقاد دارید و ژاپنی ها هم به کتاب های خودشون ، البته کتاب نیهونکی و کوجیکی ، دو کتاب مقدس ژاپنی ها هستند که من کوجیمکی  رو خواندم . در ژاپن ، بیشتر بر روی نیروهای طبیعت اعتقاد هست و ارواح ، چیزهایی که ژاپنی ها معتقد هستند ، بیشتر مترادف ارواح سرگردان هستند ، ارواح شرور در عالم زیرین . مبنای اعتقادی ژاپنی ها بر اساس خدایان متعدد و ارواح هست ولی مترادفی برای جن که ما تعریف می کنیم ندارند . فیلم کوایدان را ببینید

خوب شما به کتاب مقدس خود اعتقاد دارید و ژاپنی ها هم به کتاب های خودشون ، البته کتاب نیهونکی و کوجیکی ...

قرآن تنها کتاب آسمانی که تحریف نشده! قابل مقایسه با کتاب‌های دیگه نیست

اینایی که میگی فرهنگ یه جامعه ست... واقعیت مطالب قرآن هست. 

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

جن آره ولی پری نه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

پری در افسانه ها موجودی خطرناک هست

ولی چاپخانه.جن هستش .تو نظرت چیه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد