2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودتم میتونستی با قیچی بگیری دیگه😑

من نوکش رو کوتاه کردم بازم دیدم همون نوک موهام داره موخوره هاش بیشتر میشه گفت بیا تا برات بگیرم الان کل موخوره هام گرفته شد اما دیگه باید ندیده باشه ک جا مونده باشه 

خدایا شکرت 

ببن‌مواام خیلی بلند 

با دستگا زدم رسما رید تو موهام کل موهام تار ب تار شد موخوره بعد دو ماه 

این سری با قیچی رفتم ارایشگاه زد ببم بینهایننتتت راضیم 

انگار کراتین کردم بخدا لختتتت 

گفت دوماه دیگه باز بیا ببن هی دعاش میکنم بخدا گول دستگاه‌نخور هی بهم‌گفتن‌گوش ندادم‌من

نه خب بیشتر موخره ها میره ولی نه همشون ممکنه بعضیاش بمونهبا دستگاه بکنی بهتره من خودم میخوام امتحان ...

با دستگاه میگن مو رو نازک میکنع و.....

اصن میگن با دستگاه خوب نیست

خدایا شکرت 

ببن‌مواام خیلی بلند با دستگا زدم رسما رید تو موهام کل موهام تار ب تار شد موخوره بعد دو ماه این سری ب ...

چقد گرفت ازت؟ من موهام پر وبلنده دو ساعت زمان برد

خدایا شکرت 

اهاا خوبهمنم موخوره داره موهام میترسم زیاد کوتاه کنه

موخوره مو‌ رو نابود میکنه کوتاه بشه باز بلند میشه اما اگه‌ موخوره تا بالا بیاد مجبوری تا ته بزنی 

خدایا شکرت