2777
2789
عنوان

همش تو خونه دعواست خسته شدم

365 بازدید | 21 پست

تو خونه مامان بابام

همش دعواست

خسته شدم 

عین خروس جنگی 

نمیدونم دیگه چیکار کنم 

۳۰ سالمه، چند وقت دیگه میرم خونه خودم 

دارم دق میکنم 

خیلی دلم براشون میسوزه، خیلی دوسشون دارم

جفتشونم خیلی آدمای خوبی هستن

اما از بچگی تو داد و دعوا بزرگ شدم دلم به حال خودمم میسوزه، پدر مادرم یا جلو چشمم خودشونو زدن 

یا بعد دعوا حالشون بد شده، از بچگی شاهد این چیزا بودم

دارم داغون میشم 

با تمام سختیا، همیشه درس خون ترین بودم، همیشه منظم بودم، هیچ وقت شر و شیطون نبودم، بهشون کمک کردم و میکنم 

وابستشون هم هستم

ناخوداگاه تو رفتارام یه زخم هایی از بچگی هام دارم و این تو برخورد با نامزدم هم دیده میشه بعضی وقتا (باداین که همش تراپی میرم)

خیلی ناراحتم  گاهی توی بحث ها نامزدم بهم میگه تو خونتون کسی بهت فلان چیزی یاد نداده(محبت یاد نداده یا چیزای دیگه)

ولی متن یه جاهایی خسته میشم 

مراعات همه رو میکنم، سنگ صبور همه هستم از خودم برای همه میگذرم

خسته شدم خسته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد شبیه منی

من هیچ وقت آدم کاملی نخواهم شد قسمتی از من در خانه‌ای که در آن بزرگ شدم مُرد🚶‍♀️

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

عزیزم امیدوارم خوشبخت باشید 

دعوا های پدر و مادر در روحیات بچه ها بشدت تاثیر گذاره 

و در زندگی متاهلی ممکنه به مشکل یخورین با روانپزشک مشورت کنید 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

دائم مشاور میرم

میتونم کمکتون کنم؟ 

دارو مصرف میکنید؟ 

مشاورتون تشخیص چی دادن

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

میتونم کمکتون کنم؟ دارو مصرف میکنید؟ مشاورتون تشخیص چی دادن

دارو مصرف نمیکنم 

البته که توی جلسه آخر بهم گفت اگر مصرف کنی یه دوره کوتاه بهتره 

مشاوره من طرحواره درمانی انجام میده و تشخیصش طرحواره رهاشدگی هست 

صرفا یه سری تمرین میکنیم اما کاثعا کمکی بهم نکرده 

دارو مصرف نمیکنم البته که توی جلسه آخر بهم گفت اگر مصرف کنی یه دوره کوتاه بهتره مشاوره من طرحواره در ...

یه مدت دارو مصرف کنید عزیرم 

متوجه شدم