2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع شروع حرکت که راهنما چپ میزنیم

وقتی کنار مسیر چند دقیقه پارک میکنیم و میخوایم دوباره حرکت کنیم فرقی نداره کدوم سمتی باز چپ میزنیم؟

وقتیم میخوایم کنار جاده پارک کنیم راهنمای اون سمتو میزنیم؟

زمانی که میخوایم حرکت رو شروع کنیم پا رو کلاجه و گاز میدیم چند بار گاز میدیم‌ول میکنیم تا حرکت کنه یا گاز پر فشار میدیم تا حرکت کنه؟

کی باید دنده یک باشه کی دنده دو چن مربیم بعضی جاها هی پشت سر هم میگه دنده عوض کن کجا ها باید عوض کنم؟

ممنون میشم وقت بزارین🧡

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

واسه راهنما ک باید هر سمتی میخوای حرکت کنی بزنی،،واسه ایستادن کنار جاده راهنما راست،،واسه حرکت تو جاده چپ

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم
اخه اینا سواله برو یجای خلوت چند روز قشنگ بیاد دستت اینا جزییاته

چیزی بلد نیستم که بهم ماشین بدن فقط آموزشگاهه

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

موقع حرکت گازت رو پر کنی ماشین حرکت ناگهانی میزنه یا از تعادل خارج میشه یا ماتو سریع از کلاج برداری خاموش میشه

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم