2777
2789

خسته شدم از بس ازم ایراد میگیره و راضی نیس

از بس خوبیامو نمیبینه 

از بس هرکاری میکنم به جا تشویق فقط بدی هارو میبینه و سرزنش میکنه 

😔😔😔😔😔😔😔😔

بهش بگو 

تو زندگی مشترک باید حرف زد و گفت

نه اینکه نگه داشت و باعث سردی و جدایی بشه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

میبینه به قول خودمون میخواد  پر رو نشی خود ما خانم ها هم همینجوریم

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اینطور بود، اولش خیلی آسیب دیدم ، بعدش باعاش صحبت کردم ، هرسری ناراحتم کرد بهش گفتم ، الان تقریبا درست شده

من نقاشی میکنم ، مثلا یه سفارشی داشتم ، تمومش کردم ، خیلی هم خوب شده بود ، همه تعریف میکردن ، اومد گفت این بینیش بزرگ نیست؟!! گفتم از خودم که نکشیدم ، بینی طرف بزرگه دیگه به من چه، اصلا عکس خود طرفو‌ندیده بود !!!

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
بهش بگو تو زندگی مشترک باید حرف زد و گفت نه اینکه نگه داشت و باعث سردی و جدایی بشه

🙃🙃🙃🙃بارها گفتم با مهربونی با عصبانیت با زجه و گریه با التماس باهر روشی فکر‌کنی گفتم توروخداااا نکن من دلم نمیخواد اصلا خونه باشی اینطوری 

شوهر منم اینطور بود، اولش خیلی آسیب دیدم ، بعدش باعاش صحبت کردم ، هرسری ناراحتم کرد بهش گفتم ، الان ...

بیبین من تعریف از خود نباشه خیلییییی کار هنری میکنم ولی از بس تو ذوقم زده هاااا دستم به هیچ کاری نمیره 

🙃🙃🙃🙃بارها گفتم با مهربونی با عصبانیت با زجه و گریه با التماس باهر روشی فکر‌کنی گفتم توروخداااا ن ...

یکبار که شوهرت آرومه و با آرامش یک جا نشسته بهش بگو بیا حرف بزنیم من باهات حرف دارم 

بعد اروم اروم بهش بگو و  ببهت دلیل و توضیح بده

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بیبین من تعریف از خود نباشه خیلییییی کار هنری میکنم ولی از بس تو ذوقم زده هاااا دستم به هیچ کاری نمی ...

منم مثل تو بودم ، دوست نداشتم دیگه کاری کنم ! 

موسیقی میرم ، استادم خیییلی ازم راضیه ، میگه از کسایی که به اندازه تو کلاس اومدن خیلی جلوتری ، مهارت بیشتری کسب کردی ، بعدش هر سری توی خونه ساز میزنم ، هی میگه بد میزنی ! 

میگم دیگه استاد نیستم که، استادم میگه خیلی خوبی ، خوب پیشرفت کردی ، توی چهار ترم ، درسای شیش ترمو گرفتم و پس دادم ، باز اه اه میکنه

آخرین بار گریه کردم دیگه

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
منم مثل تو بودم ، دوست نداشتم دیگه کاری کنم ! موسیقی میرم ، استادم خیییلی ازم راضیه ، میگه از کسایی ...

🙃🙃🙃فقط میتونم بگم تو این شرایط فقط میگم خدایا سپردمش به خودت که داره عزت نفسمو اینطوری میکنه