2777
2789
عنوان

کار من فقط شده قرص خوردن خسته شدم😑

415 بازدید | 24 پست

موقع پریودی دو سه ماهی هست دلدرد میگیرم چون تحمل ندارم ایبدپروفن میخورم  همون روز دوتا    

بعد عادت ماهانه بعد رابطه اورژانسی میخورم..

شوهرم میگه اگه آخر خودتو با قرص نابود نکردی ببین کی گفتم😭

چیکار کنم من وسواسیم میترسم حامله بشم سریع قرص میخورم بنظرتون چیکار کنم؟😑😔

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیا باکاندوم آشنایی نداری؟؟

چرا استرس میگیری نترس به هیچ عنوان حامله نمیشی اگه کاندو استفاده کنی.اونایی هم که میگن ناخواسته حامله شدم غلط میکنن همشون دروغ میگن.

چن سال بعد که هزارتا مریضی گرفتی بعد شوهرت سرومور گنده رفت کیفشو کرد حالت جامیاد که نباید اورژانسی استفاده کنی

شوهرت راست میگه داری خودتو داغون میکنی. از روش های دیگه جلوگیری استفاده کن

شوهر بیشعورم بچه دوست داره من نمیخوام

عذرمیخوام اینو میگم اون ج ل و گ ی ر ی نمیکنه به هیچ روشی   هرچقدر هم میگم گوش نمیده میگه نمیتونم اون تایم

منم زیاد می‌خوردم عزیزم چرا بچه نمی‌خوای ؟

اصلا آمادگیشو ندارم  یکو نیم ساله ازدواج کردم 

از یه طرفم من یکم وسواس فکری دارم میارسم خودمو بچه ایندمو اذیت کنم 

برا دل دردت هیوسین بخور عالیه

بعدم اورژانسی در سال دو بغر اخرش ۳ بغر جوابه بهترع از راه دیگ جلوگیری کنی

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
آیا باکاندوم آشنایی نداری؟؟چرا استرس میگیری نترس به هیچ عنوان حامله نمیشی اگه کاندو استفاده کنی.اونا ...

من اعتقاد دارم میگیرم شوهرم بچه میخواد استفاده نمیکنه