2777
2789

شاغلم و در حد خودم توو خونه کمک میکنم

از ۱۲ سالگی مجبورم کرد غذا درست کنم و کار کنم. الان میگه من قرار نیس تا اخر عمر بپزم بذارم جلوت. به من دیگه کارای خونه ربطی نداره همشون وظیفه توعه مگه بهم پول میدی. 

بدن ضعیفی هم دارم نمیتونم هم بیرون کار کنم هم خیلی توو خونه‌ .نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوففف نمیدونم تو مخ ماماننا چیه باز خوبه دستت تو جیبته مث من لقمهاتو نمیشمرن 

نمیدونم شاید من حساس شدم ولی سریع بهم بر میخوره 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

راست میگه بنده خدا اون کاراشو کرده الان وقت استراحتشه دیگه شما خودت در اینده دختر دار بشی توقع نداری ازش کار کنه تو خونه برات بخوره و بخابه فقط😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

روش اشتباه مثلا میخواد تحت فشارت بذاره تا ازدواج کنی؟

تمایل به ازدواج نداری؟

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

مادرت بی ربط نمیگه ، اونم گناه داره ، من خودم از حقوقم مرتب مامانم رو ساپورت میکنم ، اونم وقتی من خستم کارها رو انجام میده ، منم در حد توانم تو کارها کمک میکنم ، الان که دور کارم بیشتر کمک میکنم 

ی روز و بزار برا نظافت کلی هر دو هفته یا هر ماه یک بار 

تر تمیز کن ی روز تعطیل و تموم شه بره 

آشپزی هم برا خودت بکن بگو جلو من نزار برا خودت بپز

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.