2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا اندازه غول میشن 😐

593 بازدید | 54 پست

یعنی من از وقتی ازدواج کردم لاغر تر هم شدم

آنوقت هر کی رو میبنم همین ک عقد میکنه صورت و بدنش منفجر میشه 😐😑

یعنی چکار میکنید ک اینجوری میشید 

آدم چقدر باید بخوره ک آنقدری بشه 

بخدا از فامیلمون دیدم آنقدر چاق شده سینه هاش ترک خورده

یا دختر ۱۵ ساله شوهرش دادن آنقدر اندازه غول شده انگار ۲۵ سالشه

قرص هم ک میخورم ب من اثر نداره 

همه بهم میگن چرا تغییر نکردی اصن بهت نمیخوره ازدواج کرده باشی و اینا

در حالی ک بیشتر ی ساله ازدواج کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندازه غول نمیشن ، هر اندازه ای هم بشن ژنتیکی هست، اونا هم ژنتیک شون اندام درشت و بلند هست نه غول، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

منم اینطوریم هیچ تغییری نکردم طوری ک دیگران میگن بهم نمیخوره ازدواج کرده باشم اصلا اندام و چهرم شبیه ی خانومی ک ازدواج کرده نیست وانگارمجردم ولی بعضیا نمیددنم چطوریه تغییرزیادی میکنن☹️گرچه من راضیم تازه سنمم کمتردیده میشه

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

خوش بحالت چاق شدی حالا لاغر کنی کسی چیزی نمیگهچ کردی چاق شدی ؟

اندازه گاوشدم100ردکردم همه هم مسخرم کردن مجبورشدم عمل کنم لاغرشم

درخواست دوستی قبول نمیکنم بااحترام🙂
اندازه غول نمیشن ، هر اندازه ای هم بشن ژنتیکی هست، اونا هم ژنتیک شون اندام درشت و بلند هست نه غول،

ن خیر اگه ب ژنتکیه من خانواده م همه قد بلند و هیکلی 

یکی ش مادرم 

ولی من اصلا نمیشم حتی وزنم اضاف نمیشه 

بعد این دختر فامیلمون بزنی بهش میشکنه از بس لاغر یود اگه خودتم ببینی ش میگی غول شده😂