2777
2789
عنوان

موهای وز

387 بازدید | 17 پست

سلام اونایی که موهاشون وزه از چه مواد خانگی یا ماسک مو یا شامپو و ... استفاده می کنید که واقعا ازش راضی هستید؟ برای نرم شدن و صاف شدن، میشه لطف کنید تجربیات تون رو به منم بگید. واقعا کلافه شدم🥲 بچه بودم موهام لخت بود از یه سنی به بعد وز شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این مشکلو داشتم

از حموم که میام موهام در حالی که هنوز نم داره ولی خیس نیست یه کم روغن به دستم می زنم آروم می کشم به تار های موهام بعد با کش می بندم از بالا بعد از پایین تر و بعد از پایین موهام

یعنی با سه تا کش موهامو میندم از بالا به پایین

خیلیییی خوب میشه موهام از وزی درومده

فقط اگه موهات مرطوب نباشه روغن بزنی فقط موهات چرب و چسبون میشه 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

مرسییی🌹فقط چه روغنی استفاده می کنی؟

روغن زیتون ولی خب تاکید نیست روغن دیگه داری همونو بزن 

خیلیییی کم باید بزنی کف دستات به هم بمالی بعد به موهات بزنی

نه موخوره می گیره هم موهات نرم و صاف میمونه

نحوه بستن مو رو متوجه شدی چه مدلی باید باشه ؟

اگه متوجه نشدی عکس بدم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

روغن زیتون ولی خب تاکید نیست روغن دیگه داری همونو بزن خیلیییی کم باید بزنی کف دستات به هم بمالی بعد ...

بله یکی از بالا بعد وسط موها بعد هم انتهای موها

لطف کردی عزیزم💗

بله یکی از بالا بعد وسط موها بعد هم انتهای موهالطف کردی عزیزم💗

درسته همینه

خواهش می کنم

منم مثل شما بچگی موهام صاف و خوشگل از یه سنی به بعد خشک و وز

تاثیرات شوینده هاست و البته جنس موها هم رو به خشکی رفته 

درست میشه

داخل حمام ماسک مو بزن

بعد حمام کرم و سرم مو

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ممنونم❤️اگه برندی در نظر داری هم بگو لطفا

ماسک مو داخل حمام آلبورا 

سرم موی سریتا یا سینره

ماسک مو شون بعد حمام، مدل نارگیلش 

و اینکه بعد حمام موهات ک نیمه خیس بودن میزنی ازشون

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
مرسی عزیزم ❤️‍🔥😘

خواهش میکنم🫂