2777
2789
پیام نور چیه ؟ آزاد بدون کنکور رفتن . و راحت هم پاس کردن تموم درسارو بدون اینه بخونن . الانم شاغلن ...

دقیقا عزیزم 

الان مدرک شده  مفتی  فقط باید پول داشته  باشی 

الان با استعلام تحویلت میدن

به چه دردت میخوره وقتی سواد اون مدرک رو نداری همین ی اعتبار تحصیلی مونده که خارج از این خراب شده قبو ...

بابا من که نمیخوام 

مغز عمل کنم  

میخوام مدرک بخرم آزمون شرکت کنم 

مگه کم کسایی بودن  

با پارتی رفتن سر کار  با سهمیه 

ماهم مثل اونا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به چشم نمیاد کلا؟ ظلم، ظلمه... تو با همین فرمون برو جلو و فرقت اون موقع با بقیه چی میشه؟ مدرکی که ب ...

یعنی تو این جامعه  به شما ظلم نشده 

داداش من رفت استخدامی بانک با بهترین  نمره  

جاشو دادن به یکی دیگه 

بخدا یکی بهش گفت عزیزم شما زیر میزی ندادی😏

بابا من که نمیخوام مغز عمل کنم میخوام مدرک بخرم آزمون شرکت کنم مگه کم کسایی بودن با پارتی رفتن سر ...

بله شما نمیخواهی مغز عمل کنی ولی وقتی خرید و فروش مدرک باشه مدرک آدمهای امثال من که با بدبختی درسخوندن و کنکور کوفتی رو گذروندن و با بدبختی دانشگاه رو تموم کردن از نظر بین الملل بی اعتبار میشه کل این مملکت رو آدمهای تنبل و تن پروری مثل شما گرفته 

بله شما نمیخواهی مغز عمل کنی ولی وقتی خرید و فروش مدرک باشه مدرک آدمهای امثال من که با بدبختی درسخون ...

خیلی بی وابی ریپ نزن چون  منو مثل شما تربیت نکردن😏

بخدا میدونم پیام نور هیچی نیست راحت واحد هارو پاس میکنم من زمان کم دارم

عزیزم لطفا‌جوابشون رو نده بحث نشه تاپیکت نترکه اگه کسی چیز مفیدی گفت بمنم بگو یکی از فامیلامون خیلی درگیر این موضوعه

عزیزم لطفا‌جوابشون رو نده بحث نشه تاپیکت نترکه اگه کسی چیز مفیدی گفت بمنم بگو یکی از فامیلامون خیلی ...

فدات عزیزم 

نه بابا به یه ورمم  نیست 

اون نمی دونه من تو چه شرایطی  بودم  که الان مجبورم 

مدرک بخرم 

کاش میشد اون چیزی که خودم دوست داشتم ادامه میدادم 

می رفتم دانشگاه ....