2777
2789
عنوان

افسردگیه یا چی بهم کمک کنین لطفا

149 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها 

فکر میکنم افسردگی گرفتم ، حال‌جالبی ندارم ، همش دارم به این فکر میکنم که دنیا تموم میشه و ما هممون نابود میشیم و این تلاش و سختی و حرص چی من میزنم وقتی دنیا تموم میشه 

بچه ها غمگین نیستما ، ی حالت کاملا بیخیال و خنثی ای دارم و همش روی تختمم اصلا دلم نمیخواد کاری انجام‌بدم ممنون میشم کسایی ک مث من بودن بهم کمک کنن 

فک میکنم افسردگی باشه ، حتی دیشب شام غریبان که بود دوستم گفت یکیش و به نیت آرزوهات روشن کن دیدم وافعا قلبا هیچ ارزویییی ندارم و چیزی نمیخوام 

فقط دعای سلامتی و آرامش و این چیزا کردم 

کمک کنین بهم 

خدا خیرتون بده این مدت محرم خیلی حال و هوام عوض شده معنوی شده اما با افسردگی 

منم برعکس تو هستم 

فکر میکنم اونهمه تلاش و کوشش/....‌ اخرش هیچی شدم 

دور و بریام بدون کوچکترین تلاش و سختی ....شدن همه کاره ..

به پوچی رسیدم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توام ولی خب برا من حادتره اما مامانم نمبزاره برم دکتر و خودشم داره تشدیدش نیکنه دعا کن بمیرم

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
منم مثل توام ولی خب برا من حادتره اما مامانم نمبزاره برم دکتر و خودشم داره تشدیدش نیکنه دعا کن بمیرم

ای بابا همتون ک بیشتر از من مشکل دارین 

خدانکنه عزیزم ایشالا زود خوب شی 

ای بابا همتون ک بیشتر از من مشکل دارین خدانکنه عزیزم ایشالا زود خوب شی

دعا کن بمیرم

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)