2777
2789
عنوان

کاش قدرزندگیمو قدرشوهرمومیدونستم😭

4578 بازدید | 122 پست

ب خودم ب شوهرم ب زندگیم بدکردم

کاش اخلاقمو درس میکردم 

کاش کاش کاش کاش

گندزدمـ

حالا ک سرم ب سنگ خورد شوهرم دیغ منونمیبینه منونمیخاد وتمام محل سگ بهم نمیده

مث یه غریبه دارم توخونش زندگی میکنم یه ادم اضافه

دوسش دارم خیلی زیاد خیلی زیاد😫😭😭😭😭

قدر زنگیتونوردونین قدر شوهراتونوبدونین❌❌❌❌❌❌❌💔

اتاکیجـــــا شمـــــالی     😍😍تویی ک مِه جان وجهانی دلبرمازندرانی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ازعصری تاحالا دعواافتاده توخونم انقدعصبیم و ناراحت ک حدنداره

بخواب یا برو بیرون تا اروم شدن جو

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من وشوهرمم تو همین وضعیتیم از چشم هم خودمون را انداختیم وحرمت هابینمون شکسته شده وتصمیم قطعیش طلاقه توراخدا برای آشتی بینمون وبهم نخوردن زندگیم دعا کنید خواهش میکنم

آخه من احمق هنوزم دوستش دارم

حالا که مثل خواهر برادر شدید  پس بزار همینطوری یه مدتی بگذره هیچ اصراری بهش نکن که بیا خوب باشیم یا پشیمونم و فلان ....

فقط خودت ایرادات رو برطرف کن. مهربان باش خوش لباس و بی تفاوت باش . شاید یکسال مجبور باشی به این روش ادامه بدی .

سکوت کن. غر نزن هیچی ازش نخواه و از خدا بخواه مهر. تو رو به دلش بندازه

این نیز بگذرد .....
بخواب یا برو بیرون تا اروم شدن جو

فایده نداره چندساله ک این مشکل بین ماهست فقط گاهی فراموش میشه وبعددوباره سرموضوع بازمیشه ومشکلات شروع اما من تصمیم خودموگرفتم اینبار

درخواست دوستی قبول نمیکنم بااحترام🙂
دقیقا عین منی ولی بنطرت درس میشه

اره عزیزم ماهم هروز بحث داشتیم سرهرچیزی طوری بود ک منم گارد میگرفتم بدترکش میدادم اونم بدترلج میکرد توهین میکردیمدت امتحان کردم بحث نکردم گیرندادم ولی بهش گفتم چی اذیتم میکنه اونم رعایت کرد خداروشکر الان بهترشده همه چیز راستش یسری سیاستا یادگرفتم ک خیلی تاثیرداره

🕊✨🤲🏻