2777
2789
عنوان

کاش قدرزندگیمو قدرشوهرمومیدونستم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 82 پست
چیکار کردی عزیزم چطور گذاشتی کنار من شهر غریبم اصلا بیرون نمیرم شوهرم خیلی زرنگه خیلی موزیع بعد چند ...

خب اول سعی کن از شوهرت اگه میدونی بدکاره ست ،آتو بگیری ،حتما خیلی زرنگ باش مطمئن شو داره کارهایی میکنه یا نه 

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،
خب اول سعی کن از شوهرت اگه میدونی بدکاره ست ،آتو بگیری ،حتما خیلی زرنگ باش مطمئن شو داره کارهایی میک ...

چطور آتو بگیرم 

گوشیشو پاک میکنه 

میاد خونه 

رمزشو دارم 

اما پاکه پاکه 

یه شماره بهش تک زنگ زد 

کم مونده بود منو بکشه 

شماره رو برداشتم 

اما چیکار کنم 

هرچقدر زنگ زدم جواب نمیده 

با شماره های مختلف زنگ زدم جواب نداد 

اسمش رو روی برنامه ها سمیرا سیو کرده 

هر بگی گردن نمیگیره قسم میخوره 

میگه لابد کاری میکنی به من شک داری توپ رو میندازه زمین من

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حسم میگ درست میشه فقط تو سعی تو کن

حالم ازش بهم میخوره همش بارفیقاشهه امروز کوه بودن باز رف بیرون

اتاکیجـــــا شمـــــالی     😍😍تویی ک مِه جان وجهانی دلبرمازندرانی
شما ک گفتی میخوای جبران کنی فک کزدم خودتون مقصریننمیدونستم همسرتون مقصر

اار جبران میکنم ولی منم ادمم خسته شدم انگار یکی پاشوگذاشته روگلوم دارم خفه میشم بزور دارم بخودم فشار میارم یکم گریه کنم دارم خفه میشم خدالعنت کنه رفیقاشپ

شما ک گفتی میخوای جبران کنی فک کزدم خودتون مقصریننمیدونستم همسرتون مقصر

اار جبران میکنم ولی منم ادمم خسته شدم انگار یکی پاشوگذاشته روگلوم دارم خفه میشم بزور دارم بخودم فشار میارم یکم گریه کنم دارم خفه میشم خدالعنت کنه رفیقاشپ