2777
2789
عنوان

کاش قدرزندگیمو قدرشوهرمومیدونستم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 82 پست
بچه ندارم 😔

عزیزم نخواستی یا خدا نخواست. شاید برا همینه روحیه ات آروم نیست

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میشه باهاش صحبت کن ازش معذرت بخواه اگه ظرفیتشو داره و حستو بهش بگو به نظرم این بهترین راهه

هزارر دفعه کفتم انگار بااگفتن این حرفابدترمیشه

اتاکیجـــــا شمـــــالی     😍😍تویی ک مِه جان وجهانی دلبرمازندرانی
چکار کردی؟ صبر داشته باش از خدا بخواه کمکت کنه و دوباره دلش نرم بشهشوهر منم کاری کرد که الان نگاهش م ...

یاخدا😭😭😭😭😭

عزیزم نخواستی یا خدا نخواست. شاید برا همینه روحیه ات آروم نیست

همش میکف نه سر بچه همش خونه بودم یادم میوفتاد چرا من نبایذ مادرشم مگه من چیم ازبقیع کمتره ک شوهرم دلموخون میکنه دعوا میکردیم اخرشم ک پارسال باردارشدم سقط شد خدام منو دق میده

شک خیلی بده عین خوره میخوره آدمو،منم یه مدت بودم ولی گذاشتم کنار

چیکار کردی عزیزم 

چطور گذاشتی کنار 

من شهر غریبم 

اصلا بیرون نمیرم 

شوهرم خیلی زرنگه خیلی موزیع 

بعد چند نفر برام ففال گرفتن گفتن شوهرت خیلی کارا میکنه 

شیطنت زیاد داره ترس از تو داره 

از طرفیم شوهرم خیلی گیره نمیزاره تا سر کوچه برم 

خیلی بهم تهمت ناروا زده 

دلم خیلی خونه

همش میکف نه سر بچه همش خونه بودم یادم میوفتاد چرا من نبایذ مادرشم مگه من چیم ازبقیع کمتره ک شوهرم دل ...

عزیزم درکت میکنم. منم یه پسر چهارده ساله دارم. ده ساله از خدا دومی رو خواستم . دکتر هم رفتیم ولی فایده نداره. انگار نمی‌خواد بشه. الان همش خونه ام . از طرفی خواهرشوهرام منو از زندگیم سرد کردن. همشون هم دختر دارن هم پسر . خیلی دختر دختر کردن. چند باری جلوم گفتن هر کی دختر نداره هیچی نداره. خیلی دلمو شکوندن. الان شوهرم طلاقم هم بده برام مهم نیست. خدا ازشون نگذره منو سرد کردن

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

عزیزم درکت میکنم. منم یه پسر چهارده ساله دارم. ده ساله از خدا دومی رو خواستم . دکتر هم رفتیم ولی فای ...

اانشالااا باردار میشی عزیزم

کاش مهرشوهرم ازدلم بره

اانشالااا باردار میشی عزیزمکاش مهرشوهرم ازدلم بره

ممنون عزیزم. انشاالله شما هم بچه دار بشی. روحیه ات خوب میشه. بدرفتاریهات به خاطر تنهاییه. 

ممنون عزیزم. انشاالله شما هم بچه دار بشی. روحیه ات خوب میشه. بدرفتاریهات به خاطر تنهاییه.

فداتبشم. ار قبلا ار تنهابودم. الان تنهاترم شوهرمم ندارم ک غربزنم تنهای تنها فک کنم بابجه دارشدن باید خدافظی کنم اون دنیا باید جواب دلموبده هیچوقت نمیبخشمش

فداتبشم. ار قبلا ار تنهابودم. الان تنهاترم شوهرمم ندارم ک غربزنم تنهای تنها فک کنم بابجه دارشدن باید ...

نه عزیزم چه حرفیه. انشاالله میشی.  ببین رگ خواب شوهرت چیه. چند ساله ازدواج کردی. اکثر مردا رگ خوابشون شکماشون و زیر شکمشونه

نه عزیزم چه حرفیه. انشاالله میشی. ببین رگ خواب شوهرت چیه. چند ساله ازدواج کردی. اکثر مردا رگ خوابشو ...

باعقد۸سال. ار قبلا گرم بود الان سرررد. خودم میرم سمتش

باعقد۸سال. ار قبلا گرم بود الان سرررد. خودم میرم سمتش

تا چند روز باهاش مهربون باش حتی اگه بی محبتی دیدی چیزی بهش نگو. کلماتی مثل سایه سرم بهش بگو. به جای اینکه اسمش رو صدا بزنی بهش بگو سایه سرم یا مرد زندگیم. با چند بار بی اعتمادی سرد نشو . مدام ادامه بده. 

نمیتونم سریع قهر میکنم یا دنبال بحثم

میدونم سخته ادم اخلاقشو یهو ترک کنه. بالاخره همه یه اخلاق بد و خوب دارن. عزیزم با همسرت حرف بزن بهش بگو که اصلا دلت نمیخاد اینطوری باشی بگو کمکت کنه. بگو من میخام این اخلاقو ترک کنم. معلومه زندگیتو دوست داری