2777
2789
عنوان

کاش قدرزندگیمو قدرشوهرمومیدونستم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 82 پست
افسوس که فرصتی دیگه نمونده ....کاش بیشتر مراقب رفتارت بودی

والا مگه طلاق گرفته

هنوز با همن خوب همون طور که کم کم خرابش کرده میتونه کم کم درستش کنه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره منم همینم هم اون مقصره هم من اخلاقم گوهه چندروز خوب باشیم باز من یه دعوایی شروع میکنم نمیتونیم ب ...

خب سعی کن بیشتر روی اخلاقت کنترل داشته باشی. خدای نکرده یه روز پشیمون میشه. مواظب زندگیت باش

والا مگه طلاق گرفتههنوز با همن خوب همون طور که کم کم خرابش کرده میتونه کم کم درستش کنه

از تاپیک هایی که گذاشته معلومه شوهرش سرد شده

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،
چرا چی شد اینطوری شد

نمیدونم سر چیزای الکی انگاری خشم پنهان داشت لزقبل بعذسقط بچه همه چی ریخت بیرون

اتاکیجـــــا شمـــــالی     😍😍تویی ک مِه جان وجهانی دلبرمازندرانی
من جدیدا خیلی شکاک شدم اصلا دست خودم نیس

شک خیلی بده عین خوره میخوره آدمو،منم یه مدت بودم ولی گذاشتم کنار

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،
چرا عزیزم مگه چیکار کردی واست دعا میکنم دوباره دل دوتاتون به زندگی گرم بشه

خستم ازگفتنش ۱۰ماا شد میگه نمیخامت

فداتشم

اخلاقتو درست کن یواش یواش زندگیت درست میشه

۱۰ماه گذشت ک

ار دارم تلاشمومیکنم هرسری یه اتفاقی افتاد خراب شد باز ناخاسته

درکت میکنم ازخدا کمک بخواه زندگیتو درست کنهبرای منکه قیدمو کامل زد رفتتو هنوز توی یک خونه ای پس براش ...

چقد بگم خسته شدم😭😭😭😭

۱۰ماه گذشت کار دارم تلاشمومیکنم هرسری یه اتفاقی افتاد خراب شد باز ناخاسته

عزیزم از خدا بخواه کمکت میکنه 

یه مدت جو خونت رو اروم نگه داری درست میشه

از زندگانی‌ام گله دارد جوانی‌ام ، شرمنده جوانی از این زندگانی‌ام...
آره منم همینم هم اون مقصره هم من اخلاقم گوهه چندروز خوب باشیم باز من یه دعوایی شروع میکنم نمیتونیم ب ...

توروخدا خودتوتغیییزبده

خب سعی کن بیشتر روی اخلاقت کنترل داشته باشی. خدای نکرده یه روز پشیمون میشه. مواظب زندگیت باش

نمیتونم سریع قهر میکنم یا دنبال بحثم 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...