2777
2789

ب خودم ب شوهرم ب زندگیم بدکردم

کاش اخلاقمو درس میکردم 

کاش کاش کاش کاش

گندزدمـ

حالا ک سرم ب سنگ خورد شوهرم دیغ منونمیبینه منونمیخاد وتمام محل سگ بهم نمیده

مث یه غریبه دارم توخونش زندگی میکنم یه ادم اضافه

دوسش دارم خیلی زیاد خیلی زیاد😫😭😭😭😭

قدر زنگیتونوردونین قدر شوهراتونوبدونین❌❌❌❌❌❌❌💔

اتاکیجـــــا شمـــــالی     😍😍تویی ک مِه جان وجهانی دلبرمازندرانی

چرا چی شد اینطوری شد

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بیشتر بگی. مد تا بچه داری . بچه هات چین

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

آره منم همینم هم اون مقصره هم من اخلاقم گوهه چندروز خوب باشیم باز من یه دعوایی شروع میکنم نمیتونیم باهم کنار بیابم الانم از دیشب باز باهام قهر کرده مبگه تو لیاقت خوی بودن نداری چندروز باهام خوب بود 😐

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

عزیزم سخنرانیهای خانواده موفق دکتر شاهین فرهنگو از کانالشون دانلود کن کوش بده ادرسش کانالش تو‌تل اینه:

Khanehtahavol

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

اگه میشه باهاش صحبت کن ازش معذرت بخواه اگه ظرفیتشو داره و حستو بهش بگو به نظرم این بهترین راهه

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

چکار کردی؟ صبر داشته باش از خدا بخواه کمکت کنه و دوباره دلش نرم بشه

شوهر منم کاری کرد که الان نگاهش میکنم میبینم هیچی تو دلم از عشقش نمونده. دلم میخاد نباشه فقط زندگی میکنم که دخترم بی مادر نشه. یه موقع دیگه جبران نمیشه ولی امیدوارم تو انقدر کارت بد نبوده باشه و از دلش در بیاد