2777
2789
عنوان

یک عدد آخوندک جوان 🤗😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 72 پست
اره خیلی دوسشون دارم 🤗🤗🤗خوبی عزیزدلم؟؟😍

الحمدلله خوبم

بسیار عجیبن 

شکارچی های قهار 

بسیار تمیز 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
جدیدا بهش میگن حشره دعاخوان🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الحمدلله خوبمبسیار عجیبن شکارچی های قهار بسیار تمیز

خداروشکر

همیشه خوب باشی انشاءالله عزیزدلم ❤️❤️❤️

دقیقا 

فوق العاده ن

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

مغز جفت نر رو میخورن

یا خدا چقدر وحشین ماده هاشون😧😧

راستی اون جوجه ها که پیدا کردید رو هنوز دارید؟

منم یبار اینجوری جوجه یه پرنده رو بزرگ کردم.بعد که بزرگ شد تازه فهمیدم چیه😂😂

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

یا خدا چقدر وحشین ماده هاشون😧😧راستی اون جوجه ها که پیدا کردید رو هنوز دارید؟منم یبار اینجوری جوجه ...

قانون طبیعت هست

بله 

یه دونه است و الان روی مبل خوابه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
گاز میگیرن نمیدونم 😭

نه نمی‌گیرن 😅

قانون طبیعت هستبله یه دونه است و الان روی مبل خوابه

کلا قانون طبیعت چیز بی رحمیه.

خوب خداروشکر که حالش خوبه.من گفتم بزرگش میکنم تو طبیعت رهاش میکنم.ولی اصلا نتونست بیرون آزاد باشه.اصلا عادت نداشت.منم بردمش جایی که تو قفس های بزرگ پرنده هارو با همنوعاشون نگهداری میکنن برا اینکه مردم بیان ببینن.

تا دو سه سال میرفتم بهش سر میزدم تا منو میدید سریع میومد از پشت نرده ها پیشم.بعد از اینکه کرونا اومد همه حیوون هارو جمع کردن بردن پرنده منم برده بودن با اونا☹.

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

قانون طبیعت هستبله یه دونه است و الان روی مبل خوابه

عکسشو دیدم توی تاپیکت عزیزم، خیلی نازه 😍😍 

ما هم یه بار یه جوجه شاهین پیدا کردیم خیلی کوچیک نبود، ولی نمیتونست پرواز کنه، اون سنی بود که تازه میخوان پرواز یاد بگیرن انگار از لونه پریده بود افتاده بود وسط جاده، خیلی گشتیم ولی لونه شو پیدا نکردیم، یه مدت پیشمون بود کم کم پرواز میکرد بعد دیدیم داره به این سبک زندگی عادت می‌کنه گفتیم گناه داره از طبیعتش دورش کنیم، آزادش کردیم 

عکسشو دیدم توی تاپیکت عزیزم، خیلی نازه 😍😍 ما هم یه بار یه جوجه شاهین پیدا کردیم خیلی کوچیک نبود، و ...

آخ چه تجربه ای بوده