2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چجوریاس میشه بگی دقیقا چجوری باید بخونیمش

بعضیا میگن هر روز یکسری آیات ۶۰ قاف بخونید " کمه زود تموم میشه " به مدت ۴۰ روز 

یه کاربری نوشته بود ( آیات ۶۰ قاف ۱۲۰ بار در ۱۱ روز = از روز اول تا دهم آیات ۶۰ قاف رو هر روز ۱۱ بار بخون و در روز یازدهم آیات ۶۰ قاف رو ۱۰ بار بخون تا ۱۲۰ بار در ۱۱ روز تکمیل شود " هر طلسمی که باشد باطل میشود " 

ص آخر یه توصیحاتی دادم

مرسی میخونم الان

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
مرسی میخونم الان

تو برنامه ی بازار هست ( ۲ تا برنامه : دعای شست قاف _ دفع سحر و بلا ) یکیش پولیه یکیش رایگان ( و قسمت ، کاربردهای دعا رو بخون ولی آیه ها رو حتما حتما از قرآن بخون چون مال برنامه غلط املایی داره 

دفع تمامیه بستگی ها و نحوست و سنگینی و بلا و بدبختی و دفع سحر و جادو بسیار بسیار مجرب است ( حتی بعد ...

اگه سحر و بستگی نداشته باشیم چی؟طوری نیست بخونیم من برای کار و سلامتی خودم و مامانم و بچه هام میشه بخونم

طریقه خواندنش چطوریه

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش " از روز دوم مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی " 

روز نحس شامل روز قمر در عقرب ،،، و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن .

* تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط واجب ایام عکس پایینی هم مدنظر قرار گرفته بشه ( در هر ماه رو هم رفته ۴_۵ روزه ) 

کلا کارهای مهم و اساسی که لیست کاملش در گوگل هست در روز نحس نباشه ( که مهمترینش خواندن خطبه ی عقد هست بعد نامگذاری روی نوزاد یا تعویض اسم خود یا دیگری و غیره که در گوگل هست ) 

+ ختم و چله های قرآنی و ادعیه ی شرعی روز شروعش در روز نحس نباشه و پریود هم نباش " از روز دوم مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی " .